Svineskank i bradepande med skysauce

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1037Svineskank har jeg netop haft min debut med og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver at lave det. Super velsmagende , billigt og ret så enkelt egentlig. Synes det er såre simpelt, at lave ting i en ovn, der bare passer sig selv. 

Svineskank der er lavet i en brade pande bliver sprød som på flæskesteg….whats not to love??

1 svineskank rækker nemt til 2 sulte voksne – jeg lavede 2 for nemhedens skyld og havde mad til et par dage.

4 personer :

2 svineskanke 

rosmarin

salt og peber

1 løg i grove tern

2 laurbærblade

1 /4 piskefløde

lidt herbarmare bouillon

Tænd ovnen på 165 grader.

Rids skankene ned til kødet på kryds og tværs. Sæt dem på en lille rist i en bradepande og gnid med salt, peber og drys med rosmarin. Læg løg, laurbær i bunden og tilsæt lidt vand.

Sæt skankene i ovnen og lad stå i ca 2 1/2 time. GIv eventuelt grill de sidste 10 min for ekstra sprød svær.

IMG_1034

Tag kødet ud og lad hvile i ca 20 min inden servering. Si væsken fra bunden af brdepanden og kog ind sammen med fløden og lidt buillon. Tilsæt vin eller sherry edikke for lidt syre i saucen. Man kan evt. jævne sovsen med blendede løg fra bradepanden. 

Super lækkert og meget mættende. Server med grøntsags gratin eller en grov mos af broccoli eller blomkål på siden.

IMG_1042

 

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code