Igen min lillesøster der har været inspirator med lidt lækkerier i det søde køkken. Sendte mig et foto af chokolade med ristet kokos i der ligesom bare ikke ville ud af mit hovede igen. Det måtte prøves!!! Havde et par chokolade forme i gemmerne så d blev støvet af.
Til ca. 2 chokolade forme
100 gram god mørk chokolade mindst 85%
30 gram kokosmel
20 gram kokosolie
1 tsk vanillepulver
Smel chokoladen over et vandbad og rist kokosmelet på en tør pande til det lige akkurat får lidt farve. Bland kokos, kokosolie og vanillepulver i den smeltede chokolade og rør sammen. Hæld massen i små forme eller alternativt i en lille firkantet form og lad stivne i køleskab. Chokoladerne skal opbevares på køl da de nemt smelter på grund af indholdet af kokosolie.
Men uha da for en dejlig smag…. farligt farligt
Mums, det både låter och ser supergott ut!
Hej Marja
Tak og helt bestemt var de gode … Pist væk er de nu 😀
Mange Hilsener Louise