Chokolade med kokos og vanille

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1185

Igen min lillesøster der har været inspirator med lidt lækkerier i det søde køkken. Sendte mig et foto af chokolade med ristet kokos i der ligesom bare ikke ville ud af mit hovede igen. Det måtte prøves!!! Havde et par chokolade forme i gemmerne så d blev støvet af.

Til ca. 2 chokolade forme

100 gram god mørk chokolade mindst 85%

30 gram kokosmel

20 gram kokosolie

1 tsk vanillepulver

IMG_1182

Smel chokoladen over et vandbad og rist kokosmelet på en tør pande til det lige akkurat får lidt farve. Bland kokos, kokosolie og vanillepulver i den smeltede chokolade og rør sammen. Hæld massen i små forme eller alternativt i en lille firkantet form og lad stivne i køleskab. Chokoladerne skal opbevares på køl da de nemt smelter på grund af indholdet af kokosolie. 

Men uha da for en dejlig smag…. farligt farligt devil

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Lækkerier, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Chokolade med kokos og vanille

  1. Mums, det både låter och ser supergott ut!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code