Coleslaw mejerifri

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1181

Coleslaw er og bliver en af mine absolutte favoritter som grøntsags tilbehør. Jeg elsker den knasende kål og krydderierne ikan varieres i det uendelige. Normalt laver jeg coleslaw med både cremefraiche og mayo, men denne her version blev altså mejerifri. Er ellers stor fan af mejeriprodukter- men craver dem ikke så meget som jeg plejer?? 

4 – 6 personer

500 gram spidskål

100 gram rødløg ( 1 stort eller to små)    IMG_1180

1 bakke karse

200 gram mayonnaise

1 spk fransk sennep eks colemanns

salt og peber

Bland mayoen med sennepen og smag til med salt og peber. Snit kålen og løget fint og bland med dressingen. Klip kasen og pynt på toppen af coleslawen. Karsen giver et dejligt pebret modspil til den lidt fede dressing. Coleslaw duer som tilbehør til det meste både kød og fisk. Smager godt når den har stået lidt på køl. Og ikke mindst de næste dage, hvis der ellers er noget tilbage.

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Coleslaw mejerifri

  1. Pernille skriver:

    Hvis du ikke kender den, så prøv denne her opskrift på spidskålspesto af MissMuffin: http://frkmuffin.blogspot.dk/2010/07/pasta-med-spidskalspesto-og-frikadeller.html 

    Der skal oprindeligt parmesan i, men det er mest for saltet, så hvis du har rigeligt af saltristede mandler tror jeg sagtens det går 🙂

    Tak for bloggen 🙂

    • louiee skriver:

      Hej Pernille og selv tak 😀

      Lyder som en lækker pesto, men linket du har lagt virker desværre ikke 🙁

      Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code