Kylling Korma med Kokosfløde

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1218

Jeg er blogger og læser selv mange blogs, fordi det er interessant!! En del af de øvrige LCHF bloggere, eksperimenterer  for tiden med mejerifri madlavning, på grund af helsefordelene ved det. Burde måske selv give det et skud for jeg har psoriasisindecision Men skifter faktisk ofte smør ud med kokosolie og fløde med kokosmælk , cremefraiche med mayo osv. Tror ikke helt på at vi skal have helt så meget ko-mælk så derfor vælger jeg ofte gede og fåreost. Jeg tænker ofte kokos ind i min kost, da det mætter og har et højt indhold af energi i form af MCT. Smagen er jeg også fan af heart Her er en af opskrifterne på helt mejerifri aftensmad og en ret så god en af slagsen endda.

4 personer

500 gram kylling skåret i stykker

Marinade :

1/2 løg

1 fed hvidløg

1 dåse kokosmælk ( brug ca 1/4)

1 tsk paprika

2 tsk stødt ingefær

Sauce :

2 tsk koriander

1 tsk spidskommen

1 tsk chiliflager

1 tsk kardemomme

1 laurbærblad

1 tsk gurkemeje

1 tsk birkes

2,5 dl vand eller hønsebouillon

35 gram cashewnødder

2 fed hvidløg

resten af kokosfløden/mælken

IMG_1217Bland marinaden sammen og læg kyllingen deri et par timer. Svits løgene brune i kokosolien og tilsæt krydderierne og lad stå et minut. Tilsæt kyllingen og svits igen – hæld derefter vand/bouillon på og lad simre i 35- 40 min. Blend cashewnødderne sammen men kokosmælken og tilsæt til aller sidst for at jævne retten. Server med blomkålsris stegt i kokosolie.

Jeg har for længe haft dette produkt stående uden at bruge det… Sært ikk?? for det er helt vildt genialt. Man kan lave den ønskede mængde kokosmælk eller fløde på bare få minutter.

IMG_1214

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Kylling Korma med Kokosfløde

  1. Vikki skriver:

    Århhhh, som sendt fra himlen! Har netop taget en pakke øko-kylle op af fryseren til i morgen, men uden at ane, hvad det skulle bruges til. Det ved jeg nu 😀

  2. Madsen skriver:

    mmmm den ser go ud

  3. madsen skriver:

    Tak for dejlig opskrift!! Det var mega lækkert og hele familien spiste op 😉

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code