Lammemørbrad

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1333

 

 

 

Mine to måltider igår og jeg var som i stopmæt og tilfreds hele dagen. Det ene måltid var to-go rester fra dagen før og aftensmåltiddet var en god portion af den "hotte" blomkål samt avokado med pesto på siden.

Jeg har personligt aldrig smagt lamme mørbrad så da Irma havde en lokalkampagne på 2 stk til ca 35 kr skulle det da lige prøves. Lang tid siden jeg har fået så luksuriøst og lækkert kød. Synes både smag og konsistens var klasser bedre end både udgaven i okse, kalv og svin. Hvis I ikke har prøvet det så afsted det gik!!! Jeg ved godt det ikke er en "hverdagsting" men I får alligevel min opskrift.

Krydr lamme mørbraderne på forhånd med lidt timian, meget rosmarin samt salt og peber.

Brun den på alle sider på panden og steg videre ved lav varme- de skal i alt have ca 6 min. Lad mørbraderne hvile ligeså lang tid som de har stegt og server.

Siger det lige igen…Virkelig lækkert!!!

I dag igen en dag på kursus, heldigvis et fedt og lærerigt af slagsen med en medbragt madpakke.

Ellers er jeg på mit 3!!! glas mayonnaise på 9 dage og ligeså 3. glas klarede smør. Lidt mere omstændigt men hele umagen værd. Kommer med alle mine positive betragtninger ind til videre i morgen. God dag derudeheart

IMG_1330IMG_1331

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter, Whole30 og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code