Paleotærten i flere varianter

Print Friendly

IMG_1174Paloetærten er nu blevet lavet i et utal af varianter herhjemme. Den er bare virkelig god og fortjener et skud mere her på bloggen. Tærten er supernem og god at tage med på madpakken, kan fryses osv. Tærten kan fyldes med anything at all… men her er lige et par gennemtestede varianter der er blev poulære herhjemme.

Bund :

400 gram hakket kylling ( kan hakkes selv i foodprocessor)

1 spk urtekram rød dressing mix

2 tsk salt

Fyld 1 med champignons, løg og porrer – billede nedenfor

4 æg

275 gram porrer ( ca 2 stk)

100 gram champignons

125 gram primadonna

salt, peber, romarin og basilikum

 eller alternativt fyld 2 med spinat, porrer og løg  – billede ovenfor

1 porre ca 125 gram

275 gram frossen spinat

100 gram løg

4 æg 

1 fed hakket hvidløg

125 gram ost

30 gram rød pesto 

salt og peber

Bundens ingredienser blandes godt sammen og trykkes ud i en tærteform og bages 160 grader varmluft i 20 min. Alt imens bunden bages steges grønsagerne i lidt smør et par minutter på en stegepande, for at drive lidt vand ud. Fyldet lægges i den bagte bund overhældes med æggene der er pisket sammen og toppes til slut med osten. Tærten bages nu færdig på 160 grader alm ovn i 40 min.

Voila

IMG_1165

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Kroppen, Opskrifter og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Paleotærten i flere varianter

  1. Eva skriver:

    Uh, fantastisk til madpakke! Men tror du at jeg kunne lave det med hakket svinekød fx? Eller ville det ekstra fedt gøre det hele for "vådt"?

    • louiee skriver:

      Hej Eva
      Tror bestemt det kan lade sig gøre med svinekød!!!

      Har tænkt tanken selv med svinekød -jeg tænker tærte i stor frikadelle… lyder godt 😀 Ved ikke om det ekstra fedt vil gøre tærten mere våd, ellers vælg en lidt mere mager variant. Og server mere mayo på siden. Skal helt bestemt prøves ihvertfald.

      Mange Hilsener Louise

  2. Sofie skriver:

    Lækker opskrift! Hvor lang tid skal bunden have ved de 160 grader varmluft? Er det bare indtil grøntssagerne er klar? 

    • louiee skriver:

      Hej Sofie

      Gud det har jeg helt glemt at skrive i denne udgave af opskrifterne… sorry det er rettet nu 😀

      Bunden skal forbages i 20 min 🙂

      Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code