Whole30 kræver lidt mere af min kreativitet i forhold til smag og det er måske ikke helt så ringe endda!
Det udfordrer ihvertfald på opskriftsfronten. Jeg gider bare ikke mad der ikke smager af noget punktum! Derfor var det kærkomment for mig, at opdage, at der var opskrifter i den bog, jeg netop har købt om whole30 konceptet. Der er ikke overvældende mange forskellige opskrifter, men dog alligevel en del, jeg tager med f.eks. denne ranch dressing, der var med til at smagssætte min aftensmåltid igår. Superlækkert med noget andet end aioli. Vi tro den går til alle former for kød og grøntsager spicy og velsmagende. God til sommerens grillaftener
1 portion
100 gram hjememlavet mayonnaise ( kan jo bruge hellmanns hvis man ikke følger whole30)
1/2 tsk stærk paprika ( sød til en mildere udgave)
1 tsk løgpulver
2 spk hakket persille
1 – 2 tsk citronsaft
1 fed presset hvidløg
salt og peber
Altså røre røre røre… voila dressing der har både fedme, styrke og syrlighed.
Skulle nogle af jer falde over de små peber frugter i ser på min tallerken så køb dem endelig. Jeg har tidligere lagt en opskrift på bloggen på piementos de padron. Halløj hvor de bare smager godt. Steg de små pebre på panden i kokos olie elelr macadamiaolie til de falder sammen og drys med rigeligt flagesalt. Dyp dem i en god dip. Min absoluttet favorit fra ferier på Mallorca
Hej Louise,
Dejligt, du deler lidt opskrifter fra bogen – den der dressing må jeg vist have afprøvet = der skal laves mere mayo!
KH
– frk. sveske
Hej Sveske
Selv tak , tænkte nok at det var rart at få noget e- fri inspiration, også til senere brug. Jo mere uden skrammel i i fremtiden jo bedre – det bliver vel vanedannende at have det så godt 😀
Mange Hilsener Louise