Rødvinssmør

Print Friendly

IMG_1151

Ligner lidt hindbærsorbet på bøfferne – men smager af alt andet end dessert – lover !!! Super nemt og lækkert til et godt stykke kød. Har man en slat rødvin der er tilovers kan der blive det lækreste smør ud af det. Starter selv whole30 i dag men gav den gas i går med bøffer, rødvinssmør, ost i salaten og chokolade til dessertwink

1 portion smør

2,5 dl rødvin

1 stort bananskalotteløg ( alt løg kan bruges I suppose)

100 gram smør

et par kviste timian eller anden krydderurt

lidt kværnet peber

Kog rødvinen ind med skalotteløg og timian. Sies når den er reduceret til et minumun. Pisk smørret i rødvinsblandingen og sæt efterfølgende på køl til senere brug.

IMG_1150

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Dressing, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code