Spareribs whole30 – style

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1329Mine måltider fra igår, dejlig mættende.

Jeg elsker spareribs og så lige et par frilandsfætre her igår i køledisken. Så blev jeg pludselig i tvivl om tomatpure nu var helt whole30 agtigt… jeg mener, det er naturligt, men jo ret så forarbejdet. Jeg endte diskussionen med mig selv ved at lave en helt anden marinade som er som følger :

Marinade til 1 svinemørbrad og 3 spareribs:

60 gram hjemmelavet rød pesto

2 spk olivenolie

1 tsk chiliflager

1 tsk løgpulver

1 tsk tørret timian

2 tsk tørret merian

salt og peber

IMG_1325

Bland marianden sammen mens du koger spareribs/revelsbenene i en gryde med et par peberkorn/laurbærblade  og lidt salt i en times tid. Når benene er kogt grines marinaden på og de kan nu grilles eller steges på panden. Svinemørbraden skæres i mindre bøffer og dækkes ligeledes i marinade og steges. Super mættende og velsmagende og helt whole30 tilpassetwink

Vi var kun to hjemme så der var heldigvis rigeligt til min madpakke til dagen efter. 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter, Whole30 og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Spareribs whole30 – style

 1. frk.sveske skriver:

  Hej Louise,

  Lækker grillmad!
  Jeg synes virkelig, det er vildt, du kan holde dig mæt på to måltider. Jeg havde tre i går og savnede virkelig et fjerde. Og jeg synes endda jeg tilføjer mange grove grøntsager, som bør give længere mæthed end bladgrønt… (damn! you appetite!)
  Ang. tomatpuré så har jeg det inden i varmen til i min kødsovs på Whole30. Det er måske koncenteret, men da ikke tilsat en masse? Jeg har hæftet mig mest ved, at det skulle være uden E-numre i forarbejdningen, men det er måske misforstået?

  KH
  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   Mine måltider er ret store!!! Jeg kan godt lide den følelse to større måltider giver, frem for tre mindre!! Det er som om at den “gode solide” mæthed jeg får ved to mætter på en anden måde end de tre små. Hvis det giver mening kan det godt føles som om at mit spisegen aktiveres ved et måltidsstart. Så to måltider der er er større passer bedre end flere og små?? eller måske er det bare vane  -har jo spist 2 måltider længe nu. Det skal så lige siges jeg er meget opmærksom på at få “hele pakken” når jeg så spiser fordi der ingen snacken er. Selvom det var svært at slippe snackvanen, er den ret fed at “slippe af med”. Ikke fordi jeg ikke kan lide mad, for det kan jeg!!! Men et måltid eller snack kan godt forstyrre mig hvis jeg er midt i noget … meget mærkeligt for en der tidligere ikke kunne stoppe med at tænke på mad og næste måltid.

   Det med tomatpureen har jeg også tænkt lidt over. I små mængder er det vel egentlig ok. Min er øko og 100% tomat. Skal også lave kødsauce i morgen, der kommer nok lidt i.

   Whole30 high five Herfra 😀

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code