Tæske stærk ovnbagt blomkål

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1296

 

Ja det lyder jo ikke ligefrem som den bedste reklame vel…?  Det smagte bare så godt og SÅ stærkt og jeg er ellers ret så chili-adapted.Det er en næsten replika af Madbandittens buffalo blomkål. Jeg havde ikke helt krydderierne magen til, så det blev dem jeg havde på hylden. Skal versionen være mere børnevenlig, kan der skrues ned på chili knappen og bruges sød i stedet for stærk paprika. Men vellykket blev det og endda til min frokost i morgen. 

Opskriften er tilpasset whole30 og er lavet med ghee i stedet for smør.

4 personer :

1 stort blomkål ( 600 gram)

1/4 peberfrugt

50 gram smør

1 spk macadamiaolie

1 tsk chipotle chlli ( røget chili)

1 tsk stærk paprika

2 tsk hvidløgspulver

1 tsk havsalt

25 gram mandler

 evt. frisk oregano til pynt

Del blomkål i buketter og mix resten af ingredienserne minus oregano i en minihakker. Smør den røde pasta ud på blomkålen og læg på bagepapir. Bag kålen ved 200 grader varmluft og giv den evt grill de sidste 5 minutter. Vend den et par gange så den bliver sprød. Superlækkert og nemt tilbehør – smagseksplosion!

 

 

Ellers stryger det derudaf med whole30. Jeg er nu på min 3. dag og mine oste cravings er ved at aftage. Begynder nu at tænke på at det snart er weekend og at jeg hverken skal have rødvin, chokolade eller flæskesværnoindecision

Er også i fuld gang med detox af mine lifewave plastre – og det kan mærkes. Hovedpine, svedeture og influenza ligenende symptomer – puha håber ikke det varer for mange dage… mere om det senere på ugen!

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør, Whole30 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code