Aubergine og feta tærte

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1533Paleo tærten, nu lavet i en version med auberginer og feta ost, lækker kombi. Nem mad til aften og god at have med til frokost dagen efter. Lidt fedtfattig, så suppler eventuelt op med en fedtkilde ved siden af- olievnolie, pesto eller bare lidt mayocheeky

Tærte til 4 personer

Bund :

400 gram hakket kyllingekød

1 spk rød dressing mix fra urtekarm

2 tsk salt

Fyld :

1 stor aubergine

150 gram fetaost ( brugte den af får og ged fra Løgismose fra Netto)

2 store eller 3 små æg

salt og peber

2 tsk herbes de provence

1 fed hvidløg

2 spk olivenolie

Bland kyllingekødet med 2 tsk salt og 1 spk rød dressingmix. Tryk dejen ud i en form og bag ved 160 grader i 20 min. varmluft. Tag tærten ud og fyld nu et lag med tynde skiver aubergine og top med smuldret featost. Pisk de to æg med salt, peber og herbes de provence. Hæld æggeblandingen over tærten og top til slut op med endnu et lag aubergine skiver. Drizzl med olivenolie på aubergine toppen og bag færdig ved 160 grader i 45 min.

IMG_1532

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Frokost, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code