Paleo tærten, nu lavet i en version med auberginer og feta ost, lækker kombi. Nem mad til aften og god at have med til frokost dagen efter. Lidt fedtfattig, så suppler eventuelt op med en fedtkilde ved siden af- olievnolie, pesto eller bare lidt mayo
Tærte til 4 personer
Bund :
400 gram hakket kyllingekød
1 spk rød dressing mix fra urtekarm
2 tsk salt
Fyld :
1 stor aubergine
150 gram fetaost ( brugte den af får og ged fra Løgismose fra Netto)
2 store eller 3 små æg
salt og peber
2 tsk herbes de provence
1 fed hvidløg
2 spk olivenolie
Bland kyllingekødet med 2 tsk salt og 1 spk rød dressingmix. Tryk dejen ud i en form og bag ved 160 grader i 20 min. varmluft. Tag tærten ud og fyld nu et lag med tynde skiver aubergine og top med smuldret featost. Pisk de to æg med salt, peber og herbes de provence. Hæld æggeblandingen over tærten og top til slut op med endnu et lag aubergine skiver. Drizzl med olivenolie på aubergine toppen og bag færdig ved 160 grader i 45 min.