Blomkålsris med karry, chili og cashews

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1389

Min mad fra igår blev lidt ens i begge måltider. Jeg var faldet over et godt tilbud på økokoteletter og det skulle udnyttes. Om formiddagen prøvede jeg for variantionens skyldt at krydre er rest blomkålsris med karry, chili og basilikum. Whatta treat!! Det smagte bare rigtig godt og især til svinekødet. Succesen blev gentaget igen til aften og denne gang tilføjet lidt cashewnødder for ekstra crunch. Ja jeg er fancheeky

Dagen igår var jo en fridag og jeg har gennem Whole30 her de sidste dage tilranet mig energi der minder om mild ADHD! Jeg Har haft rigtig mange vikarspinning timer her de sidste uger – mindst 3 om ugen. Igår spinnede jeg en time, styrketrænede en time ryg/biceps bagefter – og jo også et par chin-ups. Derefter stod den på gå tur med hunden en time og nå ja så lige handle og en rengøring. Jeg ved sgu ikke hvad der sker for mig?!? Men dejligt at få noget fra hånden. Jeg er tilgengæld tidligt træt om aftenen og oppe lige så tidligt – bare kald mig early bird. Jeg sover helt vildt tungt om natten og jeg kan mærke at jeg trænger til kvalitetssøvns timer og gerne 8 af dem. Men hvis jeg passer det er jeg helt på toppen hele dagen. Jeg er steget rigtig meget i vægt på mine styrkeøvelser her de sidste dage og har følelsen af at nærmest kunne blive ved….Lang tid siden, jeg har haft en så stabil og vedvarende energi – dejligt!!!

Her får I lige opskriften på den lækre karry "ris"

4 personer

1 helt blomkål ca 400-500 gram

2 store spk kokosolie 30-40 gram

50 gram cashewnødder

2 spk basilikumblade 

salt og peber

karry og chili efter smag

Hak blomkålen til atomer i foodprocessoren eller riv den på den grove side af foodprocessoren.

Smelt kokosolien på en pande og læg blomkålsrisene i , drys med krydderierne så de bliver jævnt fordelt. Steg risene i ca 5 min og tilsæt så de friske basilikum blade og cashewnødderne. Giv et et minut mere og server. 

IMG_1387

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør, Whole30 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code