Bønnesalat

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1357Igår var jeg på min første rigtig skov tur – årets første på MTB´en . Det er bare for lækkert og vi var ude en time og et kvarter og trampe i pedalerne, små 20 km. Skoven var så smuk og det er nydelse på høje plan – omend jeg synes at min puls lå lidt vel højt hele turen… well det kan trænes. Da jeg kom hjem lavede jeg bønnefritter og spiste grill rester fra dagen før… Blev ikke rigtig mæt… kunne tydeligt mærke at jeg trængte til noget. Derfor lavede jeg en MBC af klaret smør, kokosolie, kanel og koriander ?!? Ha ha den ligende lige min kardemomme – smagte egentlig oksurprise Efter MBC ´en blev jeg fuldstændig overmæt – Jeg havde ikke været sulten, det var klart været cravings jeg led af. Tænker rigtig meget på manchego og ja rødvin!! Den skønne unge dame jeg kørte MTB med i skoven, kører også whole30 og måtte indrømme, at hun havde fået lyst til leverpostej – selvom hun ikke engang kan lide det – WTF?!? Det er åbenbart craving fasen vi er i lige nu. Meget senere –  heldigvis – stod den på mad hos min lillebror med hele min skønne og støjende familieheart Skævede godt nok noget til deres druemost, men skålede i vand og nød min rib-eye fra grillen. Fik min "slæbt over en radiator" og nød den med egen medbragte bønne salat og grønne salat fra haven, samt bearnaise dip. Bønne salaten er en gammel kending herfra bloggen, dog i en lidt anden version med hensyn til dressingen. Opskriften får I her :

1 stor portion 8 personer

800 gram frosne bønner

6 æg kogte

100 gram mandler 

3 spk estragoneddike

3 spk olivenolie

3 spk pesto rød eller grøn

salt og peber

IMG_1356

Optø de frosne bønner og skær dem i mindre stykker. Kog og hak æggene og læg dem over bønnerne. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft. Bland dressingen og hæld den over bønner og æg. Slut af med de grofthakkede mandler lige inden servering, så de bevarer deres sprødhed. Salaten kan gå som tilbehør til det meste kød og fisk.

Dejlig aften med god mad og en meget mæt Louise. Måtte nøjes med at inhalere duften af den luksus lækre 92% chokolade min søster havde medbragt samt nyde synet af endu en af dem her : 

IMG_1094

 

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Opskrifter, Tilbehør, Whole30 og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Bønnesalat

 1. Sol skriver:

  Det ser sørme lækkert ud – og dejligt med turen i skoven. Jeg bliver simpelthen lige nødt til at spørge – hvad står MBC for…? Har fulgt dig i et godt stykke tid, men har ikke givet lyd fra mig før. Tak for den gode stemning herinde og al den dejlige inspiration 🙂 Bedste hilsner herfra. 

  • louiee skriver:

   Hej Sol

   Dejligt at du følger med også uden lyd ;D Og selv tak for de rosende ord – det varmer altid her på bag skærmen :D. MBC står for magic bullit coffe. Der er oprindeligt navnet på en blender fra USA – har selv haft en til at lave smoothies med. Blenderen er en miniudgave og en MBC er en kaffe blendet med smør og kokosolie og eventuelt et råt æg. Kaffen bliver mere cremet end end traditionel latte og mætter helt vildt!!!

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code