Broccolisalat med bacon og avokado

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1408

Igår havde jeg super hyggeligt bessøg til frokost og var ude til selskab senere om aftenen. Derfor er der kun billeder af de salater jeg selv havde lavet igår. Kødet igår var grillet flankesteak til frokost og et kyllingelår og et stykke svinemørbrad til aften Glemmer altid at tage billeder når jeg er i godt selskab. Udover kød og salater fik jeg et stykke kokosnød til dessert.

Min super hyggelige gæst til frokost, var så venlig at have en dejlig værtindegave med – 100 % chokolade fra PB,  lækre saltede macadamias samt to lækre hoveder øko broccoli. Dejligt at få besøg af en LCHF´er, der ved hvad der er godt!! Jeg havde gået de sidste dage og planlagt en broccoli salat – med bacon. Så jeg gik straks i gang om eftermiddagen, med at kreere en lækker salat af min nyerhvervede broccoli. Den blev som følger :

4 personer

400 gram broccoli

100 gram bacon

1 stor eller 2 små avokados

100 gram peber frugt

150 gram cherry tomater

100 gram mayonnaise

25 gram skalotteløg

50 gram sorte olien – soltørrede for mest smag

1 håndfuld hakkede saltede mandler

salt og peber

Steg baconen semi sprød- har brugt den fra Irma uden dextrose. Skyl broccolien og skær i mindre stykker. Bland hakket avokado, hakket peber frugt, finthakket skalotteløg, hakkede mandler og halverede tomater sammen i en stor skål. Drys med masser af groft peber og salt og hæld mayoen over salaten. Bland rigtig godt sammen og pynt til sidst med bacon skåret i mindre stykker samt oliven.

Måske er det bare mig – men det her blev altså den bedste broccolisalat ever!!! Havde taget den med som eget foder til selskab og vupti havde de andre gæster spist den. Så jeg tror nok lige at jeg laver en ny portion i dag – bare til mig og den bedre halvdelcheeky  

IMG_1407

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør, Whole30 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code