Coleslaw med avokadocreme

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1365Her er måltiderne fra igår. Til formiddag fik jeg en æggehvideomelet (igen rester fra mayoproduktion) samt en rest pølse, en rest kødsauce og lidt grønt. Til aften var jeg så heldig at finde en øko nakkesteg( til en god pris) i Irma og til den lavede jeg en coleslaw. Lækkert og meget mættende. Coleslawen lavede jeg på basis af en lignende avokadocreme, jeg lavede forleden dag til meximaden.

Coleslaw 4 personer

400 gram spidskål

60 gram rød løg

100 gram rød peberfrugt

1/2 stor avokado eller 1 lille

60 gram mayo

1 fed hvidløg

et nip chili

2 tsk citonsaft

salt og peber

Snit kål, peber og løg og læg i en skål. Blend alle øvrige ingrendienser i en minihakker eller med stavblender. Tilsæt eventuelt et par spk vand for en mere flydende konsistens. Hæld avokadoblandingen over det snittede grønt og mix. Sæt eventuelt på køl et par timer før servering. Lækkert og mættende tilbehør der igen duer til det meste både kød og fisk. Lav eventuelt en større portion og spis til frokost dagen efter. Holder sig fint et par dage på køl.

IMG_1364

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør, Whole30 og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Coleslaw med avokadocreme

 1. frk.sveske skriver:

  Hej Louise,

  Lækker coleslaw. Jeg elsker guacamole for tiden, men det rammer desværre sammen med dårlig avocado-karma IH! Guacamole er altså et hit til ALT! Send mere god avocado-karma.

  Nu napper vi lige dag 15 og så er vejen passeret.
  KH
  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   Ha ha ha har lige selv haft en periode med dårlig avokado karma ( godt udtryk iøvrigt!!!) Ungik dem faktisk et stykke tid p.g.a. fænomenet og kigge med længsel på dine perfekte på IG. Men er inde i en god stime – det skal udnyttes! Bon appetit herfra

   Mange Hilsener Louise

 2. Kirsten skriver:

  Hej Louise. 

  Det lyder virkelig lækkert med en coleslaw i en avokadocreme, det har jeg aldrig tænkt på man kunne lave. Det tror jeg helt sikkert jeg vil prøve at lave i weekenden, hvor jeg har planlagt en aften med pulled pork til aftensmad. 
  Tak for de dejlige og inspirerende opskrifter! 

  Mvh. Kirsten

  • louiee skriver:

   Hej Kirsten

   Selv tak fordi du følger med her 😀

   Indrømmet det havde jeg heller ikkes selv før nu! Whole30 har tvunget mig ud i andre tankebaner m.h.t. opskrifter og det er måske ikke helt ringe endda. Godt smagte den ihvertfald. 

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code