Lækker sprød, spicy og cremet på samme tid. Salaten er pretty simple og tager ingen tid at smække sammen som tilbehør til grill, madpakken eller andet.
Jeg synes selv, jeg er blevet en slags tilbehørets mester, efter min whole30 måned. Jeg tænker ihvertfald rigtig meget i grøntsags tilbehør.
Portionen her er til ca 4 personer
500 gram blomkål
150 gram rød peberfrugt
100 gram mayo
50 gram rød pesto
75 gram paranødder
1 håndfuld frisk persille
1 skalotteløg i fine tern
salt, peber og chiliflager efter smag
Skær blomkålen i mindre stykker og derefter i tynde skiver. Skær peberfrugten i mindre stykker og hak persillen groft, top med de grofthakkede paranødder. Bland mayo, pesto, salt, peber, chili og løg i en skål og hæld dressingen over grøntsagerne. Bland grundingt sammen og stil på køl indtil servering. Denne her slags salat holder sig fint flere dage på køl og smager nærmest bedre efter et døgns tid. Her for neden serveret med stegt flæsk.