Min mad fra igår var der masser af karry og chili og kål i. Lidt sensitivt tarm system og de store mængder kål betød altså lidt mave kneb, men godt smagte det!!!
Til formiddag fik jeg en pludselig lyst til blødkogte æg og spiste resterne af den karrystegte blomkålsris ris sidelinien. Til aften havde jeg besluttet mig for den evige klassiker her i hjemmet. Karry kål lavet med den ekstra creamy kokosmælk fra santa maria. Super lækkkert og cremet og særdeles mættende. I løbet af dagen i går fik jeg et stykke frisk kokosnød. Jeg havde igen en kæpe hård træningsdag bestående af endu en spin time efterfulgt af en gang ben/skulder træning. Efterfølgende skulle skuret males og det betyder fridag for alle muskler i dag!!! Og forresten igår kunne jeg se i spejlet at jeg virkelig har tabt mig.. meget endda. Har fået en helt pæn flad mave og meget mere talje. Super bivirkning af whole30 udover alle de andre fordele!
Karrykålen blev virkelig god med den ekstra cremede kokosmælk, som med fordel kan skiftes ud med piskefløde for dem der ikke følger whole30.
4 personer
400 gram hakket okse
500 gram hvidkål strimlet
200 gram zittauerløg i skiver
200 gram (1 karton) kokosmælk ekstra creamy
40 gram ghee eller kokosolie
2 fed hvidløg presset
1 spk karrypulver
1-2 tsk chiliflager
salt og peber
Steg først karrypulveret lidt af i opvarmet smør eller kokosolie. Læg derefter kødet i og sørg for at det bliver stegt så det får farve. Smid herefter kål og løg til kødet og hæld evt lidt vand ved så det ikke brænder fast. Tilsæt salt peber og hvidløg og lad simre i mindst 20 min. Tilsæt kokosmælken og lad den koge lidt i ind i retten. server med spejlæg på toppen og evt lidt pesto, persille eller ketchup. Børne og voksen favorit herhjemme.