Karry kål whole30 (repost)

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1393

Min mad fra igår var der masser af karry og chili og kål i. Lidt sensitivt tarm system og de store mængder kål betød altså lidt mave kneb, men godt smagte det!!!

Til formiddag fik jeg en pludselig lyst til blødkogte æg og spiste resterne af den karrystegte blomkålsris ris sidelinien. Til aften havde jeg besluttet mig for den evige klassiker her i hjemmet. Karry kål lavet med den ekstra creamy kokosmælk fra santa maria. Super lækkkert og cremet og særdeles mættende. I løbet af dagen i går fik jeg et stykke frisk kokosnød. Jeg havde igen en kæpe hård træningsdag bestående af endu en spin time efterfulgt af en gang ben/skulder træning. Efterfølgende skulle skuret males og det betyder fridag for alle muskler i dag!!! Og forresten igår kunne jeg se i spejlet at jeg virkelig har tabt mig.. meget endda. Har fået en helt pæn flad mave og meget mere talje. Super bivirkning af whole30 udover alle de andre fordele! cheeky

Karrykålen blev virkelig god med den ekstra cremede kokosmælk, som med fordel kan skiftes ud med piskefløde for dem der ikke følger whole30.

4 personer

400 gram hakket okse

500 gram hvidkål strimlet

200 gram zittauerløg i skiver

200 gram (1 karton) kokosmælk ekstra creamy

40 gram ghee eller kokosolie

2 fed hvidløg presset

1 spk karrypulver

1-2 tsk chiliflager

salt og peber

Steg først karrypulveret lidt af i opvarmet smør eller kokosolie. Læg derefter kødet i og sørg for at det bliver stegt så det får farve. Smid herefter kål og løg til kødet og hæld evt lidt vand ved så det ikke brænder fast. Tilsæt salt peber og hvidløg og lad simre i mindst 20 min. Tilsæt kokosmælken og lad den koge lidt i ind i retten. server med spejlæg på toppen og evt lidt pesto, persille eller ketchup. Børne og voksen favorit herhjemme.

IMG_1392 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Opskrifter, Whole30 og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code