Lillesøsters crunchy chokolader

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1460Nu allerede chokolade ??? Nej bare rolig, denne opskrift er indsendt af min lillesøster. Jeg har indrømmet ikke smagt den endnu, men skal til arrangement hos hende lørdag og håber på at der måske er en smagsprøve cheeky Ja min lillesøster er bare en dessertens mester!. Jeg kan godt lide sødt LCHF, men er er mere til den lette løsning, såsom at bide af chokolade pladenwink

Men godt for bloggen, at hun er gået over til LCHF snacks og kan bidrage med lækre opskrifter. Jeg tænkte denne her så tilpas lækker ud  til at I skulle have lov at få den.

Af og til kan man godt savne chrunch i LCHF mad og snacks. Her er et bud på en snack, der har noget at tygge på i midten. Den mest crunchy på førstedagen!!!

Her goes :

100 gram mandler fint hakkede ( evt på minihakker)

3 tsk sukrin gold

50 gram smeltet smør

100 gram god chokolade 85%

Bland mandler, smør og sukrin sammen og rist i ovnen på bagepapir i ca 10-12 min på 175 grader – vend det lidt undervejs. Lægges derefter i bøtte og og presses til en firkant med bagepapir ovenpå og sæt på køl. Imens blandingen køler af smeltes chokoladen over vandbad. Når nøddeblandingen er tilpas kold, skæres den i passende stykker og vendes i chokoladen med to gafler. Chokoladen ryger nu igen på køl til den skal spises.

Det er ikke så ofte, at jeg poster lækkerier og det er der en grund til. Et måske lidt provokerende indlæg om det i morgen…

IMG_1461

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Lækkerier, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Lillesøsters crunchy chokolader

  1. Simon Emil skriver:

    Jeg glæder mig til at læse med i morgen 😀

    Jeg skal nok sørge for at henvise mine 2 læsere til din blog i det indlæg som jeg skriver i morgen 😉

  2. Simon Emil skriver:

    Min blog hedder http://www.wulser.dk

    Den er lige opstartet 😀

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code