New Yorker Chili dog

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1530Efter og gennem whole30 har jeg haft den vildeste lyst til hotdogs. Da jeg så mange af dem på Instagram og endda med hjemmelavet chili på, måtte jeg straks i køkkenet. Min chili er lavet på oksekød lidt løg og masser af den røde frugt.

1 lille portion

200 gram hakket okse

1 tsk smør

1 spk chilipasta chili chum

1/2 tsk chipotle

1 stor tomat ca. 120 gram hakket fint

1/2 tsk stærk paprika

salt og peber

Steg kødfars og løg til det bruner lidt sammen med smørret. Tilsæt derefter chili, tomat, salt, peber og paprika og kog sammen, til det meste vandet er forsvundet fra saucen. Alt imens saucen bobler kan man lave sig sine hotdog brød.

IMG_1526

Hotdog brød 6 stk

125 gram hakket/revet blomkål

100 gram revet ost

3 æg

herbes de provence

salt og peber

Æggehviderne piskes stive og blommerne blandes med blomkål, revet ost og krydderi. Vendes forsigtigt i hviderne og bredes ud i en firkant på bagepapir. Bages i 10-12 min på 200 grader. Skæres ud i 6 lige store stykker med et pizzahjul.

Brødene er nu klar til en pølse toppet med chili og løg. Jeg lavede syltede rødløg dagen i forvejen, hvilket ikke var særlig svært. Jeg forestiller mig at brødene kan bruges som bund til minipizzaer, toasts og som base for pålæg også. Opbevares på køl med mellemlægspapir.

Opskriften på de pinke syltede løg, kommer på bloggen i morgen.

Men superlækker og stærk hotter blev det til

IMG_1528

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to New Yorker Chili dog

 1. Simon Emil skriver:

  Det ser super lækkert ud. Jeg savner også lidt en god hotdog. Indtil videre har jeg spist mig selv af med gode pølser, men det bliver bare lidt sjovere, når de bliver serveret som en hotdog med en masse fyld.

  Ja jeg må jo bare til at kaste mig ud i det 🙂

  • louiee skriver:

   Hej Simon Emil

   Den VAR supergod og lækkert når man er vild med stærke sager.

   Go for it 😀

   Mange Hilsener Louise

 2. He Louise,

  Det lyder som en spændende opskrift, jeg har lånt dit bllede, og lagt et link op hos os der peger på din opskrift.

   

  Vh,

  Henrik

  ChuChum Aps

  • louiee skriver:

   Hej Henrik

   Dejligt du kan lide min opskrift og tak for henvisning til mig – det bliver jeg aldrig ked af. Selvfølgelig må du låne mit billede 🙂

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code