Opdate 10 dage efter Whole30

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1550IMG_1553

Lige lidt over en uge siden, at jeg gik "tilbage" til almindelig LCHF igen. Når man udelader fødevarer længere tid ad gangen, kan kroppen godt reagere, som om man har indtaget gift, når man begynder at spise fødevarerne igen. Jeg startede ud med at genindføre gede og fåreost og dert er gået helt fint. Min fordøjelse er ikke gået i stop mode og min mave er ikke eksploderet. Efter et par dage, har jeg så genindført almindelig øko og ikke klaret smør. I weekenden – oooops – både chokolade og vino surprise For sivlan, det var bare alt for godt !!! Gik ikke længe som katten om den varme grød, før jeg bare nød det hele i fulde drag. Alle tanker om, at det ville være lidt angstprovokerende, at starte "normalkost" igen  – forsvundet pist som dug for solen. Var til arrangement hos min skønne lillesøster lørdag i sidste uge. Et dejligt LCHF venligt tag-selv-bord. Hun havde desværre lavet coleslaw med cremefraiche og en anden salat med feta på ko ost, som jeg valgte fra p.g.a. mælk. Ellers lækre kyllingelår og pølser – i bedste LCHF stil. OG ikke at forglemme, de lækre crunchy chokolader – piece of heaven BTW. Min søster sagde, at hun havde læst på bloggen, at nu var mælkeprodukterne ude i kulden. Hun måtte konstatere, at nu var det lige netop, var blevet så nemt at servere mad for mig. Oh my, hun havde jo helt ret, så jeg har taget mine kostvalg op til revision. Næste gang jeg er ude, vil jeg prøve mælkprodukter og hvis jeg ikke reagerer voldsomt på dem, vil jeg spise dem når jeg er inviteret ud, for at livet ikke bliver for besværligt.

Mælkeprodukter skal fortsat være en sjælden gæst i mit liv, men en gang imellem er det ok. Hvor jeg selv kan skifte mælk ud med får/ged eller kokosmælk vil jeg gøre det, men ude vil jeg spise mælk, sker trods alt ikke hver dag. 

Alt i alt blev det til en weekend med en del LCHF snacks og no harm done !!! Det eneste jeg mangler nu er at få testet mælkeprodukterne.

Her er lige til slut et par billeder af mine hverdagsmåltider. I hverdagen er det to måltider og stadig ingen snacks.Måltiderne ligner til forveksling, dem jeg spiste under whole30. De to måltider uden snacks fungerer rigtig godt for mig i hverdagen… weekenderne er en anden snak og lidt mere loose i det.

IMG_1547IMG_1558

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Kroppen, Maddagbog, Whole30 og tagget , . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Opdate 10 dage efter Whole30

 1. Rikkeprikke skriver:

  Jeg nyder stadig, at du nu har fået så meget grønt på din tallerken 🙂

  Den er virkelig svær, den der med at spise ude, jeg bøvler rigtig meget med det, men godt du kan finde en løsning, der virker for dig 🙂

  • louiee skriver:

   Hej Rikke

   Det grønne kommer ALDRIG af min tallerken igen!!! Mine lange perioder uden var bare ikke det værd -og jeg tåler al det grønne helt fint – derimod er for meget kød noget rod i min mave. Ja men heldigvis er jeg jo ikke ude hver dag for det ville være noget hø! Og ja jeg tænker at jeg håber det virker med mælken en gang i mellem altså – håber mit system vil acceptere det 🙂

   Mange Hilsener Louise

   • Rikkeprikke skriver:

    Godt at høre Louise 🙂

    Jeg har virkelig også noget med de mælkeprodukter, jeg vil bare ikke rigtig være ved det 🙁 Jeg spiser ikke kød, ikke ret meget korn, er kræsen med fisk, og så heller ikke mælk? Suk, hvad er der snart tilbage, som også passer ind i et helt almindeligt dansk familieliv. En ting er sikkert, jeg har ikke fundet de vise sten med min kost endnu, men jeg er på vej…

    • louiee skriver:

     Helt sikkert!! Det er også bedre end at være på vej ned af den “dårlige vej” hvor det hele bare bliver til afhængighed og L…t i systemet og der er vi trods alt ikke mere vel. Har selv nærmest prøvet det hele nu ?!? Tror jeg er tæt på optimal kost for mig, men der kan altid justeres lidt efterhånden 😀 Men har i øjeblikket konstant iboende lykke  og det tyder på ret kost 😀 Held og lykke på din vej… og skid på hvad der passer ind i et helt almindeligt dansk familieliv, du er jo alt andet end almindelig <3 Men ja kender til alt det der med at være besværlig - men vi er jo besværet værd ikk ?

     • Rikkeprikke skriver:

      Besværet værd…ja, det er jo lige det, jeg bøvler med åbenbart (blandt andet), og jeg har virkelig svært ved, at jeg skal være så besværlig, og på en måde smitter det jo også af på mine børn, og at gerne ville give sine børn en sund nærende og ren kost (primært) er faktisk ikke ret velset??!!

      Hvad gør du, når du er ude hos nogen, og din kost ikke passer med dem du besøger? Jeg har det SÅ svært der 🙁

     • louiee skriver:

      Det med børnene har du ret i!!! Man er vel nærmest en ond mor hvis ens stakkels poder berøves sukker!!! Puha det er en skidt holdning at kæmpe mod. Jeg selv derimod har siddet til MANGE fødselsdage og drukket kaffe.. og kun det. Alle andre tidspunkter kender folk til mine særheder og der er som regel et eller andet spiseligt med mindre de har lavet lasagne på mel pasta. Nu er jeg jo i den heldige situation at hav en søster og svigerinde der er kommet med på LCHF holdet 😀 Jeg er sjældent steder hvor det ikke kan lade sig gøre og hvis jeg kom det ville jeg lyve – sige at jeg havde cøliaki … Hvis intet mad passede ville jeg glæde mig over mit stabile blodsukker og faste 😉 Tænker det er en menenskeret selv at vælge hvad man stopper i gabet! Har været  til storbryllup sidste sommer med alskens italienske mel retter, der var jeg lidt sulten og meget fuld 🙂

 2. Rikkeprikke skriver:

  Jeg ønsker mig et indlæg der opdaterer på din whole30. Jeg har lige bestilt bogen, og vil gerne høre lidt om dine erfaringer her et par måneder efter 🙂

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code