Sesampaneret fiskefilet og hjemmelavet Remoulade

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1537

Jeg er selverklæret remoulade lover. Kan nærmest planlægge et helt måltid udfra en lyst til remoulade. På LCHF er det nu ikke så ofte at remouladen finder vej til min tallerken. Bruger den til fiskedeller, hotdogs,bøfsandwich, grillpølser og fiskefileter. Efter whole30 er der for mit vedkommende skruet kraftigt ned for al forarbejdet mad inklusive remouladen. Havde ellers accepteret den gode økoremoulade fra Irma, med en vis portion skrald i. Men her får I så lige mit eget bud på den lækre gule dressing.

1 portion 

 50 gram mayo

1 drys karry

1-3 dråber stevia

1/1 tsk gurkemeje

1/2 spk kapers

 3 cornichons

1 skalotteløg

salt og peber

Alle ingredienser hakkes fint og blandes med mayo og krydderier itl en god grov remoulade. Kan eventuelt hakkes i minihakker eller med stavbender for en mere fin konsistens. Fiske fileterne blev uanmindelig gode og endda sprøde bare vendt i lidt æggehvide og derefter i sesammel, salt og peber.

IMG_1535

Fisken :

 5 Rødspættefiletter

 2 spk sesammel med salt og peber i

 1 æggehvider (rest fra mayoproduktion)

Vend fileterne i æggehviden og derefter i sesammelet. Steg på panden i rigeligt smør et par minutter på hver side til de er brune og sprøde. 

Server med hjemmelavet remoulade og en god gang salat på siden.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Dressing, Fisk, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code