Whole30 dag 15 halvvejs

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1370Her er mine måltider fra igår. En portion to go rester af kamsteg og coleslaw.. piftet op med lidt mandler. Og en omgang Butter chicken med blomkålsris og cashewnødder. Opskrifter ligger her på bloggen.

Halvvejs igennem forløbet her…Det føles egentlig som om jeg har været i gang i 100 år nu. Alt den madpreparering og planlægning er pludselig blevet en vane, der er nem og overskuelig. Jeg kæmper ikke med hverken sult eller særligt mange cravings mere.Min krop har accepteret at det her er palnen lige nu. Min arm går ikke af sig selv i skabet efter en lille snack og jeg spiser fast to måltider dagligt. Det skal her til siges at det er to måltider med gods i. Her på dag 16-21 kalder menneskerne bag whole30 for tigers blood. Nogle dage hvor især en krop der levede meget sundt inden ( That´s me angel) virkelig skulle kunne mærke en forskel og et rush af energi. Tror måske at tiges blood ramte mig et par dage før tid. Har gået og klemt det inde et par dage, men i søndags skete det.

Jeg havde som sagt været på NLP kursus tidligere på ugen. Underviseren spurgte om der var nogen der havde et mål i fremtiden. Jeg rakte hånden i vejret og fortalte om min chip-up træning. Jeg har nu ca. trænet chin-ups( armhævninger i stang) i snart 6 mdr. – dog uden at kunne. Underviseren tog mit mål alvorligt og lavede en visualiserings øvelse med mig. En coaching hvor man henter billeder, lyd , følelser og tanker frem omkring sit mål. I søndags da jeg ramte træningscenteret, gik jeg spontant hen og gav den et skud. Og you know what…. jeg gjorde det sgu. 1 1/2 kropshævning. Jeg blev nærmest selv helt målløssurprise

Jeg har hængt der og dinglet utallige gange uden succes!!! Jeg er slet ikke i tvivl om at visualisering virker, men det her var for vildt.Jeg fik den søde receptionist til at filme et forsøg mere på 1 1 /2 chin-up og det lykkedes igen. Jeg ELSKER at sætte mål for mig selv for så at opnå dem, siger det bare!!! 

Jeg har diskuteret lidt med mig selv, om det var for meget, at dele min video med jer her på bloggen. Min kæreste synes det var totalt i overkanten og at jeg virker selvfed hvis jeg gør det… Men prut på jante –  jeg har arbejde næsten dagligt i næsten 6 mdr på at opnå mit mål om en armhænving. Og nu til den kedelige del, øv jeg kan ikke finde ud af at gøre det.indecision Har ellers prøvet. Hvis jeg kan få lidt teknisk hjælp i løbet af de næste dage, så får I den at se cheeky Det må være mit næste mål, at øve mig i den lidt mere tekniske del her på bloggen!!!

Indtil da får I lige endnu et billede af min lækre butterchicken fra i går.

IMG_1367

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Kroppen, Whole30 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Whole30 dag 15 halvvejs

 1. Vikki skriver:

  Ej, hvor er det bare godt Louise! Tillykke med det, din bøf! 😀 😀 😀

  Og ja, vi skal da SÅ meget se den video!!!!!!! Man har sgu lov til, at være selvfed, når man kan gøre noget så sejt 😀 

  Jeg kan desværre ikke hjælpe med den tekniske del, men jeg husker at Xenia engang har lagt en video op på hendes blog? 🙂

  Glæder mig til at se!!!

  • louiee skriver:

   Hej Vikki

   Og tusinde tak for din umiddelbare og ligefremme reaktion 😀 Skal nok få den kæmpet op her på bloggen. Sidder lige og tænker at jeg måske kunne putte den på IG til en start?!? Prøver lige bagefter og tilkalder derefter teknisk support 🙂 

   Mange Hilsener Louise

 2. frk.sveske skriver:

  Det er fore sejt, Louise!!! Kæmpe Thumbs up herfra! Håndtegn og alt det andet unge og smarte. Jeg bukker mig i hvert fald i støvet af respekt.

  Tak for inspiration – mon ikke jeg snart skal lave butter chicken – kunne godt spise det lige nu faktisk. Min appetit driller mig stadig, desværre. Håber virkelig de næste dage giver energirush aka Tiger Blood, for det er der ikke lige nu, start dag 16.

  KH
  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   Tak for håndtegn og alt det andet smarte 😀 det luner altid trods jeg er 36 !!

   Prøv den Butterchicken , den sparker mærhed ind skulle jeg lige hilse at sige 🙂 Tiger blood kommer selvfølgelig også til dig – I know!!! Appetitten driller måske fordi du  stadig er ved at hele og kroppen bruger meget energi derpå ? 

   Mange Hilsener Louise

   • frk.sveske skriver:

    Den antagelse med appetitten tror jeg du har ret i + jeg har stresset min krop med hverdagen og for meget træning. Tak til Anna Bogdanova for at sige det højt. Jeg har trukket stikket og håber, det kan hjælpe på den glubende appetit.

    KH
    – frk. sveske

    • louiee skriver:

     Hej Sveske

     Bare en rigtig god ide. Jeg var hundeangst for at droppe løbetræningen i bare skræk for at “svulme op” – totalt urealistisk i øvrigt. Men hold da op en forskel i min appetit, jeg fungerer ikke godt med for meget træning. Især for meget cardio forstyrrer appetit reguleringen – det giver jo god mening. Håber dit forsøg giver pote for dig <3 Gætter på at du var en 4 ´er ??

     Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code