Whole30 dag 22

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1416Dagens måltider fra igår. Masser af æg til frokost, samt bønnerfritter, mayo og salat. Aftensmaden bød på endnu en flanksteak – som jeg selv havde været grill mester på!!! Super nemt og velsmagende. Jeg havde marianeret steaken i en pose med lidt olivenolie, masser af timian, salt og peber. Rigtig god smag i kødet omend lidt sejere end mørbradcheeky

Ellers synes jeg bare det stryger derud af . Jeg mener, herregud små 8 dage endnu. Jeg trives bare rigtig godt, på denne her kost og tror  bestemt ikke, at jeg slipper de mange grøntsager, på min fremtids tallerkener. Har stort set ingen cravings mere og tænker slet ikke på, at føre arm til skab, efter en snack. Det at køre på rent to måltider, falder mig bare nemt og ligetil. Jeg får en god portion, hver gang jeg spiser og bliver mæt på den måde jeg godt kan lide – ret mæt! Synes at, energi niveauet er meget jævnt og højt i løbet af dagen og jeg er ikke ulvesulten til aften, men trænger bare til fornemmelsen af mad og smag. Jeg rammer ikke min berømte madspeeder på denne her måde og får slet ikke lyst til at overspise. Før whole30, var jeg lidt for opmærksom på, om klokken nu var helt 12 før jeg spiste. Hvis jeg nu er sulten før – så spiser jeg bare før. 

Min træning – ja den er et kapitel for sig selv. Tigers blood løber i årene på mig og jeg har vildt mange kræfter. Er steget i vægt i mange styrkeøvelser og bliver ikke længere påvirket sultmæssigt af cardiopas. Jeg har som skrevet før, haft en del ekstra vikar spinning timer og klaret dem med bravour – uden ekstra sult og cravings. Jeg har i en rigtig lang periode inden whole30, holdt min cardio nede ( med vilje) og jeg synes at fornemme, at det har gjort en positiv forskel på min appetitregulering.

Ellers ikke meget at berette herfra. den enedelige dom på forløbet med både plusser og minusser får I læsere selvfølgelig når whole30 er helt ovre.

Udviklingen af bloggen har der også været lidt af. Jeg er mega stolt – jeg har endelig lært at linke…yes efter "kun" 1 1/2 år indecision Men det gør ikke sejren mindre. Det var min lillesøster der gav skubbet da hun ikke kunne finde mine gamle opskrifter.

Jeg har lavet en fane på forsiden af bloggen. Fanen hedder "opskrifter på denne blog" og på den kan man, så klikke sig direkte videre til, de enkelte opskrifter. Alt det glemte guld her på bloggenwink De er inddelt i kategorier. Og ja kæmpe arbejde…. men jeg er i gang. Regner med at alle links virker inden ugen er omme.

God uge derude !

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Whole30 og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Whole30 dag 22

 1. frk.sveske skriver:

  Hej Louise,

  Årh… jeg bliver sgu (undskyld ordvalget) ret misundelig. NU må jeg sætte ind over for den mave/ tarm, som ikke vil samarbejde, så jeg kan få energien tilbage (og gerne i overflod) – det mærkes, at kroppen 'kæmper' med et eller andet 🙁

  8 dage to go – jeg lærer en masse, men det bliver nok ikke lige Whole30-kost, som fortsætter hos mig 😉

  KH
  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   Kender udemærket følelsen – som den når alle andre taber sig på LCHF – bare ikke mig :(. Tror det gælder om at finde sin egen kost variant der virker – for både energi/fordøjelse og følelse. Det her var jo kun et eksperiment og ikke noget der fortsætter. Jeg er stadig søgende ligsom dig på, hvad der på den lange bane er optimalt for mig. Har netop også fået erfaringer her, der er guld værd til senere :D. Og ja det bliver da rart – om end mentalt at slippe alle reglerne !!! Så lige på IG at du tænkte HCL – fantastisk ide, de har gjort meget for mig. Os med lidt sarte tarme, er bare lige lidt sværere at få til at fungere. Godt vi samtidigt er lidt stædige!!

   Go dag til dig Sveske 🙂

   • frk.sveske skriver:

    Hej igen Louise,

    Hvor køber du HCL? Skal man have fat i Poliquins variant (til meget dyr porto)?
    Jagten på den optimale kost sættes igen ind hos mig efter Whole30… Er spændt på, hvor Anne Bogdanova kan bringe mig hen…

    KH
    – frk. sveske

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code