Whole30 dag 24

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1428Gårsdagens måltider dag 24. Et solidt formiddagsmåltid bestående af broccolisalat og to stykker stegt laks. Det gav en god bund frem til mit festival måltid, bestående af en omelet rulle med grønt og mayo indeni. Jeg er blevet rigtig god til at bruge de resterende æggehvider fra mayo produktionen. Tror uden fis, at jeg er på glas nummer 10!!! Oh my, tror min krop elsker alt den dejlige olievolie og jeg har vænnet mig helt til smagen. Måske det er et endeligt farvel til den ellers gode Hellmanns ??? Ihvertfald for det meste, man kan jo komme i bekneb af tid ikk?

Selvom der er "kun" er gået 24 dage føles det allerede som om jeg har gjort sådan her altid. Meget godt bevis på, at vaner tager ca 3 uger at implementere i hverdagen. Kan faktisk næsten ikke begribe at der nu kun er 6 dage til manchegoenheart

Endu en skøn men travl dag herfra. Glæder mig ustyrligt til at se Sepultura senere i dag på Copenhellcheeky

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Whole30 og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code