Whole30 dag 25

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1453Mine to måltider fra igår bestod af masser af kylling. Jeg er kæmpe fan af kyllinge lår og spiste en hel del af dem igår.

Jeg havde om formiddagen lavet en stor omgang lår, som jeg spiste sammen med bønnefritter og karsenaise. Til aften havde jeg en bøtte cremet salat, med på vej ind til festival. Salaten blev en slags coleslaw med kylling i virkeligt velsmagende og mættende til resten af aftenen.

1 portion salat :

200 gram fintsnittet hvidkål

100 gram rød peber 

25 gram forårsløg

35 gram mayonnaise

2 spk karse

150 gram kyllingelår kød med skind

Blandes sammen til en cremet salat. Nemt og godt!!

Puha hårdt at være på farten så mange aftener i træk. Er begyndt at blive lidt træt i betrækket, men overlever. Sidste dag på festivallen i dag. Glæder mig til at opleve mere metal musik og god stemning. Sjovt at opleve bands jeg har set for mange år siden (ca 20 ?!?)og se at de holder endnu.

Sidste dag med mad på farten i plastic bøtter eller sølv papir. Det er nu bare langt mere hyggeligt at spise ved et bord af en fint anrettet tallerken. 

Jeg har allerede lavet indkøb til fremtiden.IMG_1455

 

 

To gange lækre spanske oste fra Irma. En lækker manchego og en gedeost med rosmarin på. Jeg er i den grad foreberedt på at udelukke ko- mælk, et godt stykke vej ind i fremtiden, for at se om det gør tricket. Her mener jeg, om jeg fortsat har god fordøjelse og velvære, som jeg har haft her på whole30. Det vil være et tåre vædet farvel til västerbotten, cheddar og ikke mindst brie. Men det er helt ok for mig, håber bare at fåre/gede osten vil samarbejde med mit fordøjelses system… please!!!

Jeg er alt for vild med min nye flade mave , mentale klarhed og gode energi – må vi aldrig skilles igen cheeky

IMG_1456

 Iøvrigt ramte bloggen lidt af en milepæl igår. 500 followers på bloglovin, samt alle jer der læser uden at være tilmeldt. Vil bare sige jer alle tak for at I følger med – en fornøjelse at skrive når I følger med heart

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Whole30 og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code