Whole30 dag 27

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1475Måltider fra igår. Frokost blev resterne af den lækre lammeculotte og blomkål samt lidt mayo. Aftensmaden stod på kylllingelår omviklet med den gode bacon fra Irma samt en kæmpe salat betsående af spinat og salat fra egen avl. Godt med avokado, oliven, peberfrugt, toamat og agurk og mayo. Egentlig ret så simpelt, men så godt alligevel. Til dessert fik jeg ikke et men faktisk tre, af havens første helt vildt søde jordbær. Det er ikke så ofte, at jeg spiser bær, men de her smagte altså godt. Jeg har nærmest udviklet lidt skræk for frugt og bær… det er jo noget gevaldigt fis. Frugt kommer jeg ikke til at spise igen for det interesserer mig ikke synderligt, men jeg kan faktisk rigtig godt lige både brombær, hindbær og jordbær, så hvorfor ikke spise dem engang imellem. Det er jo ikke ligefrem fordi, de vælter de helt store insulin mængder ud i blodet. Men reelt har jeg været lidt nervøs for, om om de nu triggede madspeedern, som jeg ved, eks for mange nødder kan gøre for mig. 

Nu er der kun 3 sølle dage tilbage af whole30 og jeg glæder mig til, at have lidt færre regler omkring min mad. Jeg har tænkt mig at genindføre forskellige produkter i et roligt tempo henover de næste par uger for at se hvordan jeg reagerer på dem. Det er let at mærke hvordan man reagerer når man har spist helt "clean" så lang tid. Jeg vil som noget af det første (overraskende nok?!?) genindføre fåre og gede ost for at se efter reaktion. Krydser fingre for at min krop gerne vil samarbejde med de to oste.

Jeg har tabt mig rigtig meget, på de her næsten 30 dage – lige på tønden. Jeg har ingen vægt og jeg glemte at måle andet end taljen til start, men kan mærke det på mit tøj. Egentlig var jeg fint tilfreds med mit udseenede inden, men ville egentlig bare gerne, være lidt mere fremtrædende på muskel fronten. Og jeg har fået det jeg bad om!! Jeg har virkelig fået hvepsetaljen tilbage og er blevet meget mere markeret på resten af kroppen. Fedt at jeg kan se det hårde arbejde i fitnesscenteret give bonus, i form af mere synlige muskler. Ikke fordi jeg på nogen måde har bikinifitness ambitioner, men det må gerne kunne ses, at det ikke kun er dej jeg har i armenecheeky

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Whole30 og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Whole30 dag 27

 1. Rikkeprikke skriver:

  Hvor er det egentlig fedt at læse, at du ikke har nogen vægt 🙂 Så er du kommet langt hva 🙂

  Min egen er pakket væk, men findes stadig. Jeg bruger den ikke. Det er sjovt, som man kan ændre syn på verden, og hvad der engang var helt utopi bliver pludselig fuldstændig logisk. Jeg har lyst til at skrige ud i verden, at ALLE skal smide deres vægt af helvede til!!!

  Btw, jeg er ved at læse Dr. Alejandro Jungers bog Clean, har du læst den? Jeg har jo været inde hos Marzcia igen, og hun siger, jeg har medicinrester i kroppen fra kræften, og alt mulig andet slam, og det skal uuuuuuud! Jeg undersøger grundigt området, og har selvfølgelig snakket en del med Jane om det. Nå, men det jeg ville sige med det var, at for bare et år siden kunne jeg ikke drømme om at gå i gang med sådan et projekt uden det handlede om vægten og uden det skulle måles og vejes, og jeg tænkte på den anden dag, at jeg slet ikke kommer til at veje mig, for JEG ER LIGEGLAAAAD 😀 Mand, det er en befrielse 🙂

  Det var bare det, jeg ville sige. Hej 🙂

  • louiee skriver:

   Hej Rikke

   Har lige lagt en kommentar på din blog inden jeg så din her 🙂 

   Jeg har det præcis ligesom dig, smid den fu….vægt på bunden af havet. Jeg forbander at jeg har brugt så lang tid på at stå og glo på en – og dertil afgøre om dagen blev god eller øv. Det er bare SÅÅ befriende uden,men det skal man “turde” prøve før man prøver. Tidligere synes jeg folk var nogen hippier når de talte om at elske sig selv uden tal …hrmfff – jeg er blevet klogere og MEGET mere lykkelig. Så glad over at du oplever det samme – fri for vægt tyranniet – idag skal kvinder ikke brænde BH´er med badevægte :D. Glæder mig til at høre mere om og følge med i dit afgiftningsforløb. 

   P.S. det er bestemt heller ikke sidste gang jeg har frekventeret Marzcia – klog kvinde, dem kan man aldrig få for mange af i sit liv <3

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code