Whole30 dag 28

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1484Dagens måltider fra igår. Frokosten/ morgenmaden var et resultat af rester fra dagen før – dejligt nemt. I går vardet søndag og jeg havde godt tid til at foreberede aftansmaden. Kogte revelsben, der havde ligget rigtig længe i marinade og blevet møre og smagfulde. De blev grillet sammen med en god portion piementos de padron og dertil ranch dressing. Så lækkert og med et stykke kokosnød til dessert, holder jeg mig mæt langt hen af dagen i dag. 

Kører på næstsidste dag i dag og det er en fest at tænke på. Er begyndt at overveje, hvad jeg skal skrive i den endelige dom over det her forløb. 100% det bliver noget meget positivtcheeky

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Whole30 og tagget , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Whole30 dag 28

 1. frk.sveske skriver:

  Hej Louise,

  Hvor er det fedt, at du bare er flyvende på Whole30-kosten.
  Min samlede dom bliver knap så positiv, tænker jeg. Da jeg fortsat ikke er flyvende, øv! Men 2 dage, så nyder jeg chokolade…

  KH
  – frk. sveske

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   Ja det er rigtig fedt, men jo en objektiv vurdering og gælder desværre åbenbart ikke alle. Jeg har virkelig en fornemmelse af at være 10 kg lettere og jeg tror det handler om at have sluppet en intolerance… nemlig mælken. Når man gør det, giver det frigivelse af en masse energi og lykke i krop og sjæl – og jeg tror at det er det jeg har mærket. Måske jeg har været rigtig klar lige nu til at turde mærke efter. Det er første gang jeg har levet så restriktivt uden at lide afsavn. Der var lige de første hårde dage – hvor der var briestykker rundt om mig 24/7, men ellers ro og overskud. Og ja du hiver chokoladen om  dage – Håber det kommer til at hjælpe på dine cravings. Jeg er der hvor jeg kun glæder mig til ikke at have reglerne- bare fordi regler er irritende. Fravalget bliver nu ikke en del af en pakke, men en LYST til at bibeholde noget der gavner – gav det mening ?? Og så ja et lille stykke manchego til MOI 😀

   Mange Hilsnener Louise

   • frk.sveske skriver:

    Hej igen Louise,

    Jeg er helt med på den med regler og fravalg – det er også tilfældet hos mig.
    Farvel til regler og restriktioner – og frem med lysten til at holde ved alt det gode (for min krop).

    1 day to go!

    KH
    – frk. sveske

 2. Vikki skriver:

  OH MY GOD, de ben ser gode ud! 😀 

  Har lige fået en levering øko kød hjem fra en gård med en pakke ben, så jeg prøve noget lignende. 

  Og så synes jeg i øvrig bloggen er blevet rigtig fin, og super godt med en god inddeling af opskrifter <3

  • louiee skriver:

   Hej Vikki

   De ben VAR SÅ GODE, helt møre og bløde indeni og sprøde og spicy uden på. Jeg havde kun fire og skulle dele 🙁 men kunne snildt have indhaleret alle, med dertil efterfølgende mavepine. 

   Og tak for din anerkendelse af mit store arbejde med bloggen – det tog en krig, men jeg er top -tilfreds 🙂

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code