Gårsdagens to måltider – det første knap så skønt anrettet i en bøtte. I bøtten findes coleslaw med karse og peberrod og toppet med mine yndlings sorte soltørrede oliven. Egentlig ikke en så stor potion mad, som jeg spiste allerede kl 11.Fik først aftensmad kl 19 , 8 timer senere og var SULTEN. Til middag fik jeg, en virkelig lækker whole30 burger lavet på auberginer – snuppede ideen fra Anne. Burgeren var så overlækker, at jeg glemte alt om traditionel burger med ketchup og hele svineriet. Burgeren er lavet af grillede aubergine skiver, penslet med olivenolie. Burgeren er smurt med tomat pesto i bunden på auberginen, så bøf med cremet guacamole og endu en aubergine skive. Super simpelt og superlækkert. På sidelinien fik jeg, de højtskattede bønnefritter med hvidløgs aioli og en god salat. Prøv lige at spørge om jeg var mæt ovenpå den portion. Alligevel var der plads til tre små søde have jordbær til dessert
I morgen er det aller aller sidste dag på whole30 – ja jeg har nydt turen i fulde drag