Whole30 dag 29

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1490

Gårsdagens to måltider – det første knap så skønt anrettet i en bøtte. indecision I bøtten findes coleslaw med karse og peberrod og toppet med mine yndlings sorte soltørrede oliven. Egentlig ikke en så stor potion mad, som jeg spiste allerede kl 11.Fik først aftensmad kl 19 , 8 timer senere og var SULTEN. Til middag fik jeg, en virkelig lækker whole30 burger lavet på auberginer – snuppede ideen fra Anne. Burgeren var så overlækker, at jeg glemte alt om traditionel burger med ketchup og hele svineriet. Burgeren er lavet af grillede aubergine skiver, penslet med olivenolie. Burgeren er smurt med tomat pesto i bunden på auberginen, så bøf med cremet guacamole og endu en aubergine skive. Super simpelt og superlækkert. På sidelinien fik jeg, de højtskattede bønnefritter med hvidløgs aioli og en god salat. Prøv lige at spørge om jeg var mæt ovenpå den portion. Alligevel var der plads til tre små søde have jordbær til dessert heart

IMG_1474IMG_1487

I morgen er det aller aller sidste dag på whole30 – ja jeg har nydt turen i fulde dragcheeky

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Maddagbog, Whole30 og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code