Whole30 dag 30

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1500

 

Her får I lige min sidste maddagbog for denne omgang af whole30. 

Frokost var en cremet coleslaw med karse og peberrod – på siden en omgang stegt æggehvide ( mayoproduktioncheeky) samt en hakkebøf fra igår med pesto.

Til aften havde jeg købt dejligt økoflæsk, jeg skulle grille. Jeg laver altid mange ting på en gang og som regel går det godt. Bare ikke i dag – fik 1 ud af 6 stykker flæsk, der ikke var gået ild i.indecision Ja så kan man jo lære det ikk ?

På siden fik jeg salat fra igår med avokado og min debut med dansk palmekål??? Havde jeg aldrig hørt om før. Kål sorten virkede lidt sej, så jeg stegte den i ghee på panden med rødløg, peberfrugt, rødløg, hvidløg og chili. En skøn kombi blev det og en lækker varm salat. Jeg havde heldigvis 2 kokkens favorit pølser ( dem med masser kød og ingen skrald i !)på køl istedet for det grillede flæsk – en ok erstatning, men ikke helt det samme.

Stay tuned i morgen kommer den længe ventede konklusion på forløbet her yes

I øvrigt fejrer jeg netop nu inlæg nummer 300 på bloggen med whole30 dag 30heart

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Maddagbog, Whole30 og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code