Whole30 maddagbog

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1375

Endnu en skøn dag med dejlig mad a la whole 30. Superlækre rester fra gårsdagens butterchicken, endnu bedre dagen efter iøvrigt!!! Og til aften en "lakseburger" bestående af et stykke varmrøget laks med spejlæg på , samt grønt på siden. jeg har virkelig fundet en god balance med de to meget mættende måltider. Jeg er ikke sulten eller energi foladt om dagen og tænker ikke så meget på mad. Jeg har stadig ikke synderligt lyst til snacks. Giver mig en klar ide om, at alt hvad jeg har foretaget mig m.h.t. mad handlede meget om vaner ( surprise!!) Vaner tager ca 3 uger at lave om på og det er der snart gået. Min mund og smagsløg keder sig ikke endu og det er en stor medvirkende faktor, til at jeg synes, det hele bare glider og er nemt.

God dag til alle derudesmiley

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Whole30 og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Whole30 maddagbog

 1. frk.sveske skriver:

  Hej Louise,

  Jeg bliver ret misundelig, når jeg læser din update på Whole30. Jeg synes det er svært at holde kreativiteten oppe – maden begynder at kede mig. Men det hænger nok også sammen med, at jeg stadig er sulten (fysisk) mellem måltiderne. Utroligt, du kan holde dig mæt på det grønne på de tallerkner.
  Håber stadig på, at kroppen tilvænner sig og kosten giver overskud.

  KH
  – frk. sveske
   

  • louiee skriver:

   Hej Sveske

   He he kender godt den følelse af at ønske at man kunne leve godt= blive mæt af den kost andre spiser. Har det sådan når jeg ser på Vikkis havde grød med jordbær 😀 Min træningsmakker melder også stadig sult en gang imellem. Og det grænne på tallerkenen mætter ikke mig , men det gør kød/fedt delen og det må åbenbart være nok – selvom det er mindre end jeg plejer at spise… mærkelig krop en gang imellem. Jeg tror det er tegn på snorlig blodsukker og at jeg snackede af ren vane før og ikke af sult!!

   P.S er sikker på at det vender for dig<3

   Mange Hilsener Louise

 2. Sysleren skriver:

  En ting er sult, noget andet er lyst til mad. Det er altså imponerende, at du ikke er fanget af lysten til at spise i løbet af dagen – både sundt og usundt. 

  • louiee skriver:

   Hej Sysleren

   Ja jeg er faktisk også selv lidt overrasket!!! Jeg troede egentlig at jeg ville komme op på tre måltider om dagen for ikke at falde i snackfælden 😀 men nej de to måltider sat rigtigt sammen er det min krop har behov for. Jeg tror at det snorlige blodsukker og den meget næringsrige mad gør hele forskellen. For spise – det kan jeg ALTID. 😀 

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code