Blomkålssalat med urtecreme

Print Friendly

IMG_1575Jeg er blevet som helt BESAT af forskellige salater, der især indeholder de to (i min optik) vigtige ingrendienser til god mæthed – nemlig kål og mayonnaise!

Her er en udgave med blomkål med en grøn urtecreme – super velsmagende til al slags kød og især laks. Det er også det nye sort herhjemme – skindstegt laks. Kan ikke forstå alle de gange jeg har kasseret det skønne sprøde skindheart Uhmm lakseflæskesvær!!!

4 personer

150 gram bladselleri

150 gram cherrytomat

500 gram blomkål

1 håndfuld persille

chili

75 gram mayonnaise

1 moden avokado

dild, basilikum og persille

salt og peber

Skær blomkålen i tynde skiver med en skarp kniv – blomkål bliver dejligt sprøde på den måde. Hak krydderurterne fint og bland med mayoen, tilsæt moset avokado, chili, salt og peber. Hæld den grønne mayo over blomkålen og tilsæt nu bladselleri og cherrytomater. Slut af med en god dusk grofthakket persille der blandes i til sidst.

IMG_1572

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code