Fyldte gratinerede peberfrugter

Print Friendly

IMG_1271

Jeg elsker grøntsager med fyld i, men har ikke lavet det i rigtig lang tid. Så et madlavningprogram med Brd. Price her den ene dag og fik lyst, til at give det et skud. Skulle egnentlig have været fyldt aubergine eller squash, men der var ingen af delene i Irma denne dag. Til gengæld var der store flotte øko peber frugter og de kom i kurven istedet. Super simpelt egentlig og det virkelige løft til retten, var de friske krydderurter fra haven og den gode ost på toppen. Jeg brugte gedeost fra Irma men any cheese will do cheeky

4 personer

400 gram hakket svinekød

1 løg

2 fed hvidløg

2 store eller 3 små peberfrugter

100 gram revet ost med smag

1 stor spk rød pesto

smør til stegning

Friske krydderurter jeg brugte timian og oregano samt salt og peber

Steg løgene lidt bløde på panden i lidt smør. Tilsæt derefter kød og hvidløg og lad stå lidt. Tilsæt til sidst krydderurter, salt, peber, chili og pesto. skær peber frugterne i halv og fyld dem med kødfarsen. Læg revet ost på toppen og gratiner i ovnen i ca 20- 25 min ved 200 grader til osten har fået farve. Peberfrugten bliver super saftig med et ostelåg til at holde på saft og kraft.

Server med en grøn salat med olie/eddike dressing på sidelinien. Salaten på billedet ovenfor er med de første spæde spinat blade fra haven. Hold op hvor var det lækkert!!!

IMG_1270

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, LCHF, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code