Opdate på forskelligt…

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1620IMG_1621

Så gik der lige pludselig en hel uge, uden nogen form for aktivitet på bloggen herfrown Og jeg her ikke engang sommer ferie endnu… Jeg har bare været en tur med jobbet i Berlin og få lidt storby ind. Jeg er indrømmet, nået den alder, hvor jeg hellere vil være i fred, end at være i støj og larm – men hvad jeg overlevede!!! Det var ikke spor svært, at være LCHF´er i Berlin, men indrømmet lidt sværere end tidligere, da jeg stadig forsøger at undgå komælkeprodukter. Men mad fik jeg og sulten var jeg bestemt ikke. Jeg fik dejlig indisk mad, kebab og tapas men måtte dog sørge for, at bestille ekstra grønt, for at det bare så ud af lidt. Skræmmende så mange restauranter der serverer en våd icerberg med et par skiver tomat, agurk og DÅSEMAJSsurprise – bvadr!!!  Måske lidt sippet men det er bare ikke lækkert – min kæreste ville sige "Fat mod Fru Hørsholm, det går nok " og det gjorde det jo også. Sørgede for at tanke godt op hjemme i lejligheden med en god solid morgenmad. Puha næste problem – jeg er blevet virkelig skidt til at spise om morgenen. Puha det føles nærmest som overgreb på min krop at spise kl 9… Men det var det eneste måltid, jeg selv kunne styre, så det skulle være et godt et. Note to self… Ikke morgenmad fremover, jeg bliver sløv og slap fra morgenstunden af – så hellere bare en fedtkaffe. Vildt som kroppen bare er en stor vane. Tilbage i mine kuhydratspisende dage, lå jeg om aftenen og glædede mig til morgenmad?!? 

Det blev også til fire dage helt uden træning – altså styrkedelen – for vi gik en hel del i Berlin, så jeg fik bevæget mig. Ikke fordi det var forfærdeligt, at undvære min styrketræning, for jeg tænkte faktisk ikke over det. Tænker også at kroppen, har godt at en reel pause en gang imellem. Men da jeg kom hjem, havde jeg som det første, en morgen spinning vikar time, efterfulgt af en god gedigen bentræning. Som min spinning time skred fremad, kunne jeg mærke smilet brede sig på mine læber. GOD DAMN hvor jeg elsker at træne, give den gas og lave dopamin i hjernenwink Jeg kørte mange vildt intense intervaller og trænede ben som var det den sidste træning i mit liv – har træningsømhed endu fra lørdagens pasyes Gotta love it!!! Jeg er bare glad for at træne og presse mig selv fysisk…punktum. Jeg har sommer ferie om et par uger, hvor to af dem foregår udenlands. En uge i Sverige midt ude i naturen, med familen på Ødegård og en uge med min loved one på Mallorca. Jeg glæder mig egentlig mest til Sverige, hvor jeg i år har fået mulighed for at tage min elskede MTB medheart Så lige et par håndvægte og så er jeg glad. På Mallorca har jeg valgt hotel efter træningsfaciliteterneblush Bare fordi det er fedt, at lave lidt om morgenen, før man slænger sig resten af dagen ved poolencool

Jeg har indkøbt en dejlig masse bøger både faglitteratur, som foreberedelse til min forestående kostrådgiver udddannelse (efteråret hos Anna Hallén) og lidt krimier ftw.

Det er egentlig heller ikke fordi der sker synderlig meget inden for opskriftsfronten, her hjemme hos mig for tiden. Kører rimeligt plain-jane, med masser af skindstegt laks, kylling, grøntsager og mayobaserede dressinger. Whole30 levevejen har virkelig bidt sig fast i mig og mine spise mønstre. 2 måltider dagligt og ingen snacks – og det helt uden kamp. jeg tænker dårligt over det mere. 

Håber I nyder sommeren rundt omkring i landet.

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Træning og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code