Stracciatella ispinde

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1613Min lillesøster har igen, været så sød, at dele endnu en lækker opskift med mig – Det er bare luksus for en madblogger, så I får lige en del af (kagen ?!?)ogsåyes

Ispinde der bare smager alt for godt – Når resten af familien ryger i isboden, kan det være dejligt at hive en hjemmelavet en af slagsen, op af fryseren til guilt-free nydelse. LCHF is, er bare til hver en tid bedre, end de mælkepulver/sukkerbombe is man kan købe i butikkerne.

1 portion

3 dl økofløde

4 æggeblommer

25 gram sukrin+

60 gram chokolade 85% hakket fint

1/2 tsk vanille pulver

Pisk æggeblommer med vanillepulver og sukrin i en skål. Pisk derefter fløden stiv i en anden skål og vend forsigtigt de to blandinger sammen. Hældes på ismaskine eller i mit tilfælde læg i fryseren 1 – 2 timer og tilsæt derefter chokoladen. Isen hældes nu i forme og ispinde sættes i – retur til fryseren til de er gennemfrosne.

IMG_1609Formene er fra Ikea og fåes for en slik. Fordelen er af man ikke skal stå og bokse med portionerne, ud af beholderen og haps!

I ved jo som sagt, at jeg ikke spiser det helt store af mælkeprodukter mere, da det desværre giver lidt problemer i maven. Men jeg tager anyday lidt mave pine en varm sommerdag, for at få en sådan her fætter.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Lækkerier, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Stracciatella ispinde

  1. Grethe skriver:

    Uhm ser lækkert ud.
    Gemmer opskriften til senere brug for lige nu ingen lækkerier til mig… Spiser bare alle på en gang 😉

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code