Retur fra ferie

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1800Retur fra ferie både i det svenske og det spanske. 3 uger går bare alt for hurtigt, kunne godt lige nappe 3 mere tror jeg. Heldigvis har jeg nydt, hvert et minut af min ferie, koblet helt af og faktisk ladt op til en hverdag igen. For faktisk holder jeg som Dan Túrell, mest af alt af hverdagen.

Men barsk opvågnen til virkeligheden for mit vedkommende i dag kl 5.55, da mit ur ringede og jeg skulle til morgenspin – goshsurprise Heldigvis har jeg fået godt med kaffe i løbet af dagen og sidder nu og kigger billeder og blogger lidt.

Billedet øverst, er fra et mad marked fra Palma på Mallorca – super fedt og en stor oplevelse – elsker at kigge på madwink Vi havde dejligt vejr og spiste masser af god mad hver dag. Levede primært af morgenbuffet fra hotellet og så tapas resten af dagen, samt en del vino! Heldigvis var der en udsøgt lækker morgen buffet, med alt hvad et LCHF hjerte kunne ønske sig. Og ja … jeg har selvfølgelig spist alt for meget mad, men uden tilsyneladende at tage mærkbart på i krops volumen.

IMG_1798

Masser af grøntsager, masser af aioli og så lidt protein i form af skaldyr, fåre/gedeost og god skinke.

Muligvis jeg skal på AA efter at have drukket vin hver dag i 3 uger  – bare et par glas om dagen – skønt og luksus.

Jeg elsker virkelig spansk mad og var modig på alle fronter. Smagte eks. frites mallorcin som er stegte grøntsager med hjerte, lever og krydderier – helt ok faktisk og meget mættende.

Der var trænings center, så den blev også holdt ved lige.yes

Efter min whole30, er der til stadighed flere i mit fitnesscenter, der kommenterer at jeg har tabt mig – selv ovenpå 3 ugers ferie – vildt!!! Noget må have virket i min krops komposition, men jeg ved stadig ikke hvad jeg vejer. Min indgroede vane om de to daglige måltider, blev nogle af feriens dage til tre og det var også helt ok – men min fordøjelse brokker sig så snart det sker. Trives bare bedst på 2 måltider i kroppen. Dejligt at kunne gå rigtig mange timer med snorlige blodsukker og ikke være afhængig af at skulle spise – love itheartIMG_1799

Lige et par billeder fra det idylliske Sverige. I Sverige er det i høj grad vejret der bestemmer aktiviterne og i år var der bingo på solskin. Damn, hvor er Sverige bare alt for fedt. Svensk badesø der er lun (25 grader!!!) slår (i min optik), bare til hver en tid et hav anywhere… Jeg måtte fælde et par tårer på vej hjem i bilen fra Sverige. Følte verdens største taknemmelighed, fred og indre lykke. Jeg følte mig bare SÅ heldig!!! Var afsted med min skønne familie og havde bare hygget en hel uge  i ren idyl. 

Men nu er ferien slut og min hverdag starter igen. jeg sad i rigtig mange timer og ledte efter vandrehjem og transport muligheder i går på nettet. Brobizz, kørselsvejledninger og bookinger – ARGHHH. Virkeligheden om at jeg starter kostvejleder uddannelsen hos Anna Hállen om 14 dage, gik pludselig op for mig. Jeg blev helt presset og i tvivl, mig helt alene i det store Sverige og undervisning på svenskindecision

Selvom jeg har følelsen af hjem, når jeg kommer til Sverige, blev jeg pludselig multi stresset. Hele foråret har jeg tænkt, at der var laaang tid til efter sommer  – men nu er det altså nu. Jeg er vist ikke særlig god, til at komme ud af komfort zonen. Har en klar forventning om, at det selvfølgelig bliver vildt fedt. Men igår fik usikkerheden lige et solidt greb i mig. Kan huske, da jeg for et par år siden, skulle opstarte psykolog forløb efter sommerferien. Sad som i går, på min sidste feriedag og så på mailen fra psykologen og virkeligheden bankede pludseligt hårdt på døren. Jeg blev tæske presset og stortudede og kunne slet ikke overskue det. Havde mest af alt lyst til, at melde afbud og skyde processen foran mig. Heldigvis tager mit overjeg over og maner til fornuft, i den slags situationer. Psykologen viste sig, at blive et af mit livs bedste og klogeste beslutninger. Håber jeg kan se tilbage på mit stress i går og grine af det om et par måneder.

Jeg er kommet helskindet ud af mit madlog misbrug. Det var indrømmet rigtig svært de første dage og jeg tænkte mange gange, på liiige at tage en uge mere… Men som min kloge trænings makker sagde: ville det jo være mærkeligt hvis 10 års afhængighed af tælleri, bare var nemt at slippe. Mine tanker vendte sig fra afhængighed til frihed. Og frihed er det bedste jeg ved!!! Jeg er ovre på den anden side og påtænker ikke at tælle igen – som i ALDRIG !. Pist væk med den addictionangel. Og jeg er jo hverken holdt op med at træne,  eksploderet i  fedme eller madorgierwink Faktisk er det gået rigtig godt og jeg er blevet endu bedre til at mærke mæthed og sult – faktisk bedre end før da fokus var på tal. Madlog har ellers tilsendt mig lokke mails, om at man kan tjene til gratis dage, ved at hjælpe dem, med at indsamle data til deres mad bibliotek. Jeg bed ikke på…yes

Nok om alt det her.. Nu er jeg tilbage på bloggen. Jeg har planer om endnu et GVT pas, der starter i morgen. GVT runde tre kommer til at vare 8 uger – altså helt frem til uge 42. Efter det, vil jeg afprøve, en ny form for træning kaldet slow burn. Elsker at prøve nyt , men først et GVT pas på opfordring af min trænings makker. Elsker den intensive og hurtige træning GVTén giver – og de store bøffer der følger med. Meget mere om træning to come.

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Retur fra ferie

 1. Grethe skriver:

  Dejligt du er tilbage 🙂 Det lyder som om du har haft en dejlig ferie 🙂 De har det bare med at være for korte uanset længden af dem 🙂 

  Jeg syntes du er rigtig sej at du stadig ikke har været på vægten eller madlog. Håber jeg en dag når dertil hvor vægten ikke fylder så meget og den ikke påvirker humøret.

  Jeg er stadig på men er nogle gange røget i med gulerødder og bagt med mandelmel og i forgårs tog jeg forårsruller men ellers kører jeg stadig.

  Jeg tabte mig faktisk til 78 kg men ingen cm endnu MEN så startede jeg i søndags på ny medicin som ikke har vægtøgning som bivirkning men idag siger vægten 80,4 så rigtig æv.

  Men noget jeg har gået og ventet på at spørge dig om er jeg har dage hvor jeg slet ikke er sulten. Får klemt 1/2 kop kaffe med kokosolie og smør ned så går jeg helt til om aftenen hvor det heller ikke er sulten der dominere. Jeg kan godt i løbet af dagen tage 1 -2 flæskesvær men det er det. Har du prøvet det? Og skal man tvinge maden ned?

  Så diskuteres kokosolie livligt på nettet. Hvad skal man rette sig efter? Jeg bruger den fra rema og der står 100% kokosolie på den. Men mange siger det er skrammel. Jeg forstår det bare ikke for der står ikke noget om at den er varmebehandlet eller fyldt med andet. Hvad er din holdning.

  Det er meget oppe med osteboller! Er de ok med måde når man vil ned i vægt?

  Mange spørgsmål fra start hihi. Men jeg oplever at det ikke giver mig mening at lytte til eller læse andres fortolkning af lchf men det du skriver giver mening for mig fordi du selv har stået samme sted.

  Glæder mig til at læse mere om din uddannelse når du starter. Lyder spændende 🙂

  • louiee skriver:

   Hej Grethe

   Dejligt at det kører endnu- stol på processen og ikke på vægten.

   Med hensyn til kokosolie bruger jeg selv altid den øko/jomfru fra Irma elelr Urtekram – ville ikke bruge den fra Rema – tror de andre er værd at skyde penge efter mht sundheden i dem, men det er i min optik.

   Ville ikke satse på de der osteboller alt for ofte hvis du vil ned i vægt og forbedre sundhed – måske som et treat i weekenden 🙂

   Har aldrig prøvet ikke at have appetit…ha ha 😉 Hvis jeg var dig ville jeg spise ihvertfald et godt måltid om dagen selvom du ikke føler den store sult. Et måltid med masser af grøntsager, lidt protein og en fedtkilde. Ellers er det ok ikke at spise, det er fordi kroppen ikke trænger. lad være med at spise flæskesvær, men spis noget rigtig mad når du føler sulten. Accepter at kroppen har nok og ikke er sulten , det er der den bruger af den lagrede energi vi har.

   Håber det var lidt brugbare svar.

   Mange Hilsener Louise 

 2. Rikkeprikke skriver:

  Velkommen hjem, dejligt at se dig igen 🙂

  Det bliver spændende med uddannelsen, jeg glæder mig til at høre mere 🙂

   

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code