Flere Tattoos og flere forklaringer

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1946Ja så blev det efterår igen og jeg lusker som vanligt liiige en tur forbi tatovøren. Har i lang tid vidst, at den næste skulle være en fugl fønix. Fuglen er et fabeldyr fra både græsk, romersk, ægyptisk og persisk mytologi. Den er tæt forbundet med stjernetegnet skorpionen og det er jo mig cheekyEt symbol på rigtig meget af det jeg tror på, nemlig genfødsel, udødelighed = karma. Jeg er vild med dyr og 5 ud af nu 9 tattoos er dyremotiver. Fugl fønix har siden jeg var lille barn, stået som noget specielt for mig og nu sidder den altså bag på min arm og pryder.

Den lille tekst jeg fik ved samme lejlighed ( when in Rome you know!!) siger "Law of attraction". Jeg er egentlig slet ikke til tekst tatoveret på kroppen, men denne her bliver en undtagelse hos mig. Den er forbundet med "The secret" og jeg er vild med at kigge på den og huske mig selv på, at alt er som det skal være. 

Jeg er så heldig, at være beriget med nogle skønne og meget spirituelle kvinder i mit liv – De ved godt hvem de erheart Jeg taler med dem om loven om tiltrækning, skæbnen, karma, manifestationer – alt der i min optik giver god mening og sammenhænge i mit liv. Elsker at filosofere over hvorfor ting sker som de gør. Elsker endnu mere at stole på processen og tænke at alting som regel falder ud til det bedste. 

Indrømmet, jeg kan ikke rigtigt kontrollere, min trang til blæk under huden. Da jeg i sin tid startede med tatoos på armene , sagde min kloge far ,at nu kunne jeg ikke stoppe igen, da det er vanedannende. Stædig som jeg er benægtede jeg dette faktum – undskyld Far !angel

Den på bagsiden af armen gjorde dog denne gang tilpas ondt, så jeg er nok kureret for det næste års tid- ihvertfald!

I morgen er det fredag og weekend og gud hvor mit trætte hoved og korpus trænger til den.

Faldt lige over denne her og tænker at jeg lige ville dele den med jer. Elsker den heart

IMG_1907

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i mig og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Flere Tattoos og flere forklaringer

 1. Vikki skriver:

  De er simpelthen så smukke, Louise <3

  Jeg er inden for det sidste års tid også blevet total karma-believer, og har en skøn veninde, som jeg deler dette synspunkt med. Når livet er hårdt ved en af os, så går vi en tur i skoven, og taler om, hvad meningen mon kan være, tidligere erfaringer og tiltro til, at det hele nok skal gå op i en højere enhed. Det er dejligt, at have nogen, man kan dele det hele med 🙂

  • louiee skriver:

   Hej Vikki

   Og fra hjertet mange tak <3

   Jeg er selv helt vild med dem og det er rart at andre synes at de er smukke. Gør præcis som dig – går tur i skoven og taler om meningen med det hele. Så dejligt at der er artsfæller der deler tiltroen til at alt sker af en årsag.

   Masser af god karma din vej 🙂

   Mange Hilsener Louise

 2. Rikkeprikke skriver:

  Hej Louise,

  Jeg fik helt sug i maven, da jeg så dine nye tatoveringer. Det er snart tid til, jeg skal have nogle flere! Fed placering til fuglen, sådan en drømmer jeg også stille om.

  Jeg har det på samme måde med teskt, og alligevel har jeg to gange tekst jeg gerne vil have tatoveret haha. Jeg må se, hvad tiden bringer, jeg vil i hvert fald gerne have nogle der er større og knap så gemte.

  Tillykke med dem!

  • louiee skriver:

   Hej Rikke

   Og mange tak for de pæne ord om mine nyeste tegninger <3

   Jeg er holdt op med at sige at det bliver den sidste… Ha ha med teksten, det kender jeg ihvertfald godt. Godt man ikke bare altid er lige op og ned 😉

   Synes altid det er spændende med andres udsmykning og ikke mindst betydning!!! Glæder mig til at se hvad dine bliver til. Det med at gøre dem større og mere synlige føles lidt rebel agtigt og meget frit. Vær modig !

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code