Burger ala Jamie Oliver

Print Friendly, PDF & Email


IMG_2185

Findes der noget bedre end en rigtig snasket burger med fritter på siden ? Ikke i min verden.Jeg så comfort food med Jamie Oliver her den ene dag i TV og blev straks helt forelsket i hans burger version. Oh my for en dressing det bliver til. Here goes dog i brødfri og komælksfri version :

2 meget sultne personer

400 gram hk øko okse med 10-15% fedt

2 skiver fåremælksost ( jeg brugte la petit basque fra Irma)

2 spk sennep ( brugte french´s)

cornichoner

1 stort rødløg

4 spk hvidvinseddike

2 spk hellmanns mayo

1 spk ketchup

1/4 iceberg salat hovede

lidt chipotle tabasco

Start med at skære rødløget i tynde skiver og mariner i eddiken. Bland derefter ketchup, mayonnaise, tabasco og hæld en spk af eddiken fra løgene i. Skær derefter iceberg i tynde skiver og bland den i dressingen. Lad løg og salat stå og trække mens bøfferne steger.

Form to kæmpe hakkebøffer og steg dem godt på begge sider. Når side et er stegt med god stegeskorpe, pensles den med senneppen, hvorefter den vendes og steges igen – gentag. Læg tilsidst en skive ost på toppen af bøffen og læg eventuelt et gryde låg over for at osten rigtig kan smelte.

Lav en bund af salat med dressing og læg bøffen på toppen. Top med de råsyltede rødløg og en cornichon. Server med bønnefritter og mayo. Føles så forbudt og snasket, så lækkert !!!

 

IMG_2181IMG_2183IMG_2182

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Burger ala Jamie Oliver

 1. Carla H skriver:

  Hvor ser det bare lækkert ud. Det skal jeg prøve ved lejlighed i den nærmeste fremtid:) 

  • louiee skriver:

   Hej Carla

   Lover den er det værd, men jeg har heller aldrig prøvet en Jamie opskrift der ikke faldt i smag. Iceberg med den der dressing er for vild!! God fornøjelse med den.

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code