Fransk kyllingsalat med estragon

Print Friendly

blog 009

Jeg er megafan af kyllingesalat og laver det meget ofte. Jeg er vild med blandingen af kylling, bacon, karry og mayonnaise. Her er en af de mange udgaver – nu med estragon. Laver ofte mange kyllingelår, så der bevidst er til en portion kyllingesalat til madpakken. Her severet med salat og en kød rest med bearnaisesmør.

1 god stor portion

6 – 8 kyllingelår

1 pk bacon

50 gram mayonnaise

1 bundt estragon fint hakket

1 skalotteløg finthakket ( 1 lille rødløg kan bruges)    blog 007

100 gram agurk i fine tern

Salt, peber og lidt karry efter smag.

Steg kyllingelårerne på en rist omviklet med bacon eller lav begge dele hver for sig. Skræl kød og bacon af lårerne når det er kølet af og rør sammen med resten af ingredienserne. Sæt på køl og nyd sammen med en salat eller på en oopsie.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Frokost, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code