Rå Rødkålssalat

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2052

En dejlig let farverig og sprød salat, der kan bruges som tilbehør til det meste kød og fisk. Jeg lavede oprindeligt denne portion til en kamsteg i stedet for en traditionel varm rødkål. 

Dette er en stor portion til rigtig mange mennesker. Hvis der bliver rester holder den sig fint nogle dage på køl.

Indhold:

1 lille øko rødkål

2 røde peberfrugter

50 gram pecannødder

50 gram græskarkerner

50 gram piniekerner

150 gram cherrytomater

1/2 dl avokakoolie

3 spk hvid balsamico

salt og peber

Snit kål og peberfrugt i strimler og bland sammen med halverede cherrytomater. Bland balsamico og avokadoolie med salt og peber. Rist piniekerner og græskarkerner på panden i lidt olie og salt. Hæld dressingen over salaten og top med ristede nødder og frø. 

Server efter lidt tid på køl eller med det sammesmiley


 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Rå Rødkålssalat

  1. Flemming Engstrøm skriver:

    Meget lækkert. Tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code