Rullesteg med persille

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0957

Mad der tager lidt tid at producere, men har næsten ingen foreberedelse, masser af smag og kraft – what´s not to like siger jeg bare. Kød grønt og sauce lavet på en og samme gang!

En rigtig søndagsret man passende kan indtage, i et dovent mode med joggingtøj på wink

4 personer

1- 1,5  kg steg- nakkefilet rullet og snøret

500 gram champignons

250 gram cherrytomater

2,5 dl bouillon

1 stort løg eller 2 almindelige

merian , rosmarin, timian, salt og peber

Et skvæt piskefløde eller smør

 

IMG_0951IMG_0950

Brun rullestegen på alle sider på en meget varm stegepande. Læg i römertopf eller smedejernsgryde med låg. Skyl og halver champignons og svits dem på panden sammen med grove stykker løg. Hæld champignons/løg og hele cherrytomater over kødet og tilsæt bouillon og krydderier. Sæt i kold ovn og lad stå ved 100 grader i ca 3,5 timer. Lad kødet hvile inden det skæres ud. Si imellemtiden fonden fra og reducer til 1/4 i en gryde for fuld kog. Tilsæt derefter piskefløde/smør og lad saucen koge ind. Server kød med grønt og evt grøntsagsmos.

IMG_0952

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code