Cremet grønkålssalat med avokado og pebefrugt

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2188_2Grønkål er bare noget af det bedste ( og sundeste) der kommer her i efteråret. Når den danske (helst øko) grønkål kommer frem, er det bare at komme i sving. Jeg er personligt ret så vil med den rå udgave, ikke mindst på grund af farven. Jeg er fan af den næsten græsgrønne farve og den lækre smag. Hvis du er indhaver af en foodprocessor, så brug den for nemhedens skyld. Grønkål kan godt være lidt hårdt for maven, hvis det ikke er meget findelt. Her er til en god portion cremet grønkålssalat.

1 stor Portion :

100 gram god mayo

2 spk ketchup

2 spk eddike

 Tabasco efter smag

salt og peber

250 gram finthakket grønkål

200 gram hakket spidskål

1 avokado

1 rød peber

Bland dressingen af mayo, ketchup, tabasco og eddike samt salt og peber. Hak grønkålen fint – helst i foodprocessor, men kan godt klares med kniv. Hak spidskål i passende stykker og bland begge dele i dressingen. Hak tilsidst peber frugt og avokado i tern og tilsæt. Sæt den salaten på køl eller server med det samme. Kan fint holde sig flere dage på køl.

IMG_2187

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Dressing, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code