Rejesalat med at pift af det hotte. Lavede denne her version til gæster og wrappede den i æggepandekager som forret. Den blev vel modtaget og jeg forestiller mig at den også er god til madpakken. Sereves som hovedret med en salat til og som en forret alene. Jeg er personligt fuldstændig vild med pil selv rejer, så dem bruger jeg. De er klart besværet værd både i smag og konsistens.
I denne portion er der til 2 æggepandekager dvs 2 personer til hovedret eller 4 til forret :
1/2 avokado
100 gram rejer
100 gram asparges
1 bundt dild
1 lille citron chili
30 gram mayo ( ca 2 spk)
50 gram rød peberfrugt
salt peber og lidt citronsaft
Æggepandekager 2 stk
4 æg
2 tsk husk
krydderier efter eget valg
salt og peber
Pisk sammen og steg på begge sider på en varm pande i smør eller kokosolie. Lad pandekagerne køle af og læg rejefyldet. Rulles sammen og gemmes på køl til de serveres.