Hot Rejesalat

Print Friendly

IMG_2130

Rejesalat med at pift af det hotte. Lavede denne her version til gæster og wrappede den i æggepandekager som forret. Den blev vel modtaget og jeg forestiller mig at den også er god til madpakken. Sereves som hovedret med en salat til og som en forret alene. Jeg er personligt fuldstændig vild med pil selv rejer, så dem bruger jeg. De er klart besværet værd både i smag og konsistens.

I denne portion er der til 2 æggepandekager dvs 2 personer til hovedret eller 4 til forret :

1/2 avokado

100 gram rejer

100 gram asparges

1 bundt dild

1 lille citron chili

30 gram mayo ( ca 2 spk)

50 gram rød peberfrugt

salt peber og lidt citronsaft

 

Æggepandekager 2 stk

4 æg

2 tsk husk

krydderier efter eget valg

salt og peber

Pisk sammen og steg på begge sider på en varm pande i smør eller kokosolie. Lad pandekagerne køle af og læg rejefyldet. Rulles sammen og gemmes på køl til de serveres.

IMG_2306

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Fisk, Frokost, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code