Muffins med parmaskinke

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2083

Faktisk rigtig lang tid siden jeg har begivet mig ud i at lave sådanne muffins. De er ligesom bare røget i glemme bogen og det er en skam. Supernemt og superlækkert og lige til at tage med alle steder hen. Her er en udgave med sprød parma skinke, grøntsager og manchego på toppen.

6 Muffins

3 æg

100 gram hvidkål

6 skiver parmaskinke

50 gram rød peber

salt og peber

1 fed hvidløg

oregano og persille

50 gram revet ost 

Steg hvidkål og peberfrugt i lidt smør på en pande og bland sammen med æg og krydderier. For muffien formene med en skive parmaskinke og hæld æggeblandingen i. Top med revet ost og sæt i ovn på

200 grader eller 180 grader varmluft i 20 min

IMG_2081

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Frokost, Morgenmad, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Muffins med parmaskinke

  1. Jette skriver:

    Gør du noget ved grøntsagerne først eller kommer de bare rå i?

    • louiee skriver:

      Hej Jette 

      Hvidkålen og peberfrugten bliver stegt… det har jeg ikke skrevet. Retter lige fejlen!! Tak for det opmærksomheden på spørgsmålet. Dejlig mandag herfra 🙂

      Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code