Langtidstegt Kylling

Print Friendly

IMG_2071

4 personer

1 god Kylling

3 fed hvidløg

1 bundt persille

et par skiver økocitron med skal

salt, peber og rosmarin

Kylling bliver bare mere moist af at blive langtidsstegt. Hav skulle man da ellers få en lørdag eftermiddag til at gå med end at kigge sultent ind ad ovenlågen i 3 timer – ja jeg spørger bare. 

Find en lækker fritgående eller økologisk kyllig der har fået lov at vokse sig stor i naturligt tempo. Skyl kyllingen i vand og gnid indersiden med salt og peber. Stop hvidløg, hakket persille og citronskiver i dyret og luk eventuelt med et par kødnåle i gumpen. Gnid kyllingen med salt, peber og lidt rosmarin og sæt i en forvarmet ovn på 150 grader. Lad dyret passe sig selv de næste tre timer mens du laver andre vigtige gøremål – f.eks tilbehørwink

Kyllingen bliver meget mere saftig og mør af den lange tilberedningstid. Slow food der er værd at vente på!

IMG_2069

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter, Whole30 og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code