Vilde Frikadeller

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2344

I know der er virkelig stille på bloggen lige p.t. Juletravlhed blandet med en ret så uinspireret blogforfatter. Ved ikke lige helt hvad der sker for mig… Jeg føler mig bare ligesom lidt tom for inspiration. Jeg laver stadig mad og jeg er stadig interesseret i hvordan vores kroppe hænger sammen. Jeg er i gang med at lave aftaler med div. sportsklubber om at holde foredrag for dem i det nye år og kost versus bedre præstationer. Det glæder jeg mig selvfølgelig rigtig meget til – men her på blogger er der altså lidt stille. Håber på at blive ramt af skrivelyst igen i nær fremtid… 

Her er ihvertfald opskriften på nogel virkelig lækre frikadeller – bare i vildsvine versionen… Dejligt afvekslende fra den traditionelle hk. kalve/svine udgave.

4 personer

400 gram hakket vildsvinefars (fåes frossen i Rema1000)

1 æg

1 spk pofiber eller husk

1 tsk stødt enebær

1 tsk rosmarin

1 tsk dijonsennep

salt og peber

Kødet tøes hurtigt op i køkkenvasken ved at lægge det i koldt vand. Ingrendienserne blandes og sættes til hvile eventuelt imens man laver tilbehør. Farsen formes til deller og steges i smør på panden til de er brune og lækre. Frikadellerne har en rig smag og farsen er tilpas fed til at give en saftig og velsmagende frikadelle.

IMG_2341

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Vilde Frikadeller

 1. Anne skriver:

  Åh, jeg har det på præcis samme måde. Bloggen forsømmes og jeg venter også på fornyet lyst, energi og inspiration. Stort knus og glædelig jul – lige om lidt, Anne

  • louiee skriver:

   Hej Anne

   Godt at vide at man ikke er den eneste…På en eller måde bare mærkeligt at man falder i de her huller, for når det kører på bloggen giver det mig en masse energi…?!? Nå men sender lidt god karma din vej, så bloggen kan leve lidt igen 🙂 Og glædelig jul til dig oss!!

   Mange Julehilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code