Chokolade med mandler ( dovenudgaven )

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1731

Min søster har før brillieret med dejligt søde gæsteblogger indslag her på sukkersensitiv. Her er endu et bud på de crispy chokolader. Bare i doven udgave, hvor man blander det hele sammen og får et præcis ligeså godt resultat. Ikke helt så fancy i udseendet – men her er det smagen der bliver gået efter. Og den fejler absolut intet. Super lækker snack at have stående på køl til weekenden.

1 portion

100 gram chokolade (brugte 100%)

150 gram mandler

3 tsk sukrin

75 gram smør eller 50 gram kokosolie (jeg laver dem med kokosolie)

Tænd for ovnen på 175 grader.

Hak mandlerne i passende størrelse i en minihakker eller i hånden. Bland mandlerne med sukrin og læg dem på bagepapir og giv dem en tur i ovnen 10-12 min ved 175 grader. Imens mandler og sukrin rister i ovnen ( vend dem en gang i mellem) smeltes chokoladen, sammen med smørreteller kokosolien) over vandbad. De nu let ristede mandler blandes med den smeltede chokolade/smør blanding. Blandingen hældes nu i en firkantet form og sættes på køl. Når det et par timer senere er stivnet skæres det i firkanter og nydes. Opbevares på køl så længe som muligtwink

IMG_1732

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Lækkerier, Snacks og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code