Ovnstegt berberi andebryst med rosmarin og merian

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0923Super mørt og lækkert fjerkræ, med et minimum af tilberedning. Her serveret med chilibønnefritter, lidt mayo og bearnaise dip.Ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke laver det noget oftere. Man kan vælge at stege kræet på panden, men det er ligeså dejligt nemt at tilberede i ovnen. Mad der bliver til i ovnen frigiver energi, til at tilberede noget andet imenscheeky Nå how to:

IMG_0918

Rids andebrystet lige ned til kødet på kryds og tværs og krydr med rosmarin, merian, salt og peber. Sæt brystet i ovnen på 210 grader i 20 -25 min til det lige akkurat er stegt igennem. Evt giv det gril de sidste par minutter for en dejlig sprød overflade. Andebryst kan spises med mange forskellige slags tilbehør – men det har var en en favorit.

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code