Rød Coleslaw med forårsløg og pecannødder

Print Friendly

IMG_1653Har snart lavet et utal af coleslaw varianter. Hvorfor?? Fordi det smager godt, mætter og har nærmest al den næring kroppen behøver udover en protein kilde. Her er endnu en udgave der bare blev super lækker – gentager med garanti den succes en anden dag. Opskriften her er fra i Sommer… Kære Sommer kom hurtigt igen, jeg savner dig heart

1 lille rødkålshovede

1 bundt forårsløg

2 håndfulde pecannødder og mandler

1 lille spk fransk sennep ( bruger den fra french´s)

100 gram mayonnaise

salt og peber

Skær rødkålen og forårsløg fint. Bland mayonnaise med lidt sennep samt salt og peber. Bland ingredienserne og pynt med pecannødder på toppen. Som alle andre coleslaws holder den sig fint på køl og bliver nærmest bedre i smagen efter et par dage.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code