Alt for lang blogpause…

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2325I know…. Denne her blog pause har været urimelig lang. Håber ikke jeg har tabt alt for af jer læsere derude. Grunden til den lange pause er, at der lige er sket et par ændringer eller to i mit privatliv, der krævede at jeg havde fokus på det. Jeg og min kæreste gennem de sidste 12 år, er gået fra hinanden og jeg er for aller første gang i mit voksne liv ejer af min helt egen bolig! Sikken en flik-flak, som jeg til stadighed prøver at vænne mig til. Jeg er ved at være sådan semi-ok, ovenpå denne her omvæltning. Alle rutiner, vaner og tanker bliver med et brudt op. Når noget bliver brudt op er det som regel for at give plads til noget nyt. Jeg har boet 1 1/2 måneds til på skift hos henholdsvis min mor og far og deres respektive. Shit en omvæltning…. Ikke at jeg ikke har sat kæmpe pris på det, men det er bare noget KOMPLET anderledes. Faktisk tænker jeg det er en gave som voksen – en slags privilegie – at have muligheden for at lære sin mor og far ( og respektive) at kende som voksen fremfor barn. Der er som regel ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og jeg er faktisk begge mine forældre dybt taknemmelig for deres måde at være på. Jeg har i meget lang tid været meget taknemmelig for mange ting og troede ikke at det kunne blive mere… men men men det kunne det!!! Det er i de her situationer man finder ud af HVOR meget familie og netværk betyder. Jeg har følt mig grund elsket og hjulpet, af alle de vidunderlige mennesker der er omkring mig – gud hvor jeg elsker jer alle – om muligt mere end jeg gjorde førheart

Egen bolig er nu i Helsingør og er på 59 hyggelige kvadratmeter. Min bolig i Hørsholm er ikke solgt endnu, så den står på nogle måneder med ikke så meget bøf/bearnaise og Amarone som førhen. Det kan jo gå hen at blive en udemærket udfordring, at få god mad for få penge, uden at det udelukkende, bliver til makrel i tomat, agurk, mayo og æg wink

Elsk processen har jeg haft brug for i højere grad end nogen sinde før. Jeg er desværre ikke nået helt dertil endnu hvor jeg ligefrem elsker, men dog accepterer processer. 

Jeg er kommet i gang med mit lille fima og er så småt begyndt at have klienter – og det er fedt!!! Mennesker der rent faktisk vil (høre på mit ævl!!!) betale for den viden jeg har. Det er noget af en test de første gange man står alene på helt tynd is og skal præstere. Jeg føler mig grund godt klædt på til udfordringen og har da også et par foredrag i forskellige klubber til gode laugh Jeg er den (overraskende nok ) meget ekstroverte type der elsker at være på foran andre mennesker. Jeg elsker at inspirere og oplyse og glæder mig til meget mere af den skuffe.

Jeg er så småt begyndt at lave mad og også afprøve nye opskrifter, så der er klart mere blogging på vej herfra. Jeg har allerede en voksende maskinpark og er vel om snart beredt til tænderne, med masser af opskrifter og indlæg her igen. Jeg håber I har lyst til at følge med herfra…

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Alt for lang blogpause…

 1. Carla H skriver:

  Sikke en drøj omgang. Jeg kender godt til det, og ved hvordan det er at få sin verden vendt på hovedet på den måde. Godt at høre at du kan se fordelene i det også, og der skal nok komme flere. Alt det bedste til dig, og glæder mig til at følge din blog igen. Mvh. Carla

  • louiee skriver:

   Hej Carla

   Tror de færreste mennsker går gennem livet uden sår, men det er jo dem der gør os til dem vi er. Tusinde tak for din kommentar. Glæder mig til at have mere gang i bloggen i fremtiden 🙂

   Mange Hilserner Louise

 2. Sol skriver:

  Dejligt at have dig tilbage igen, Louise. Håber, at du har det så godt, som du kan have det lige nu 🙂 

   

  Bedste hilsner herfra 

 3. Anne skriver:

  Jeg er her stadig 🙂 !

  Sikke en omvæltning – knus og tanker herfra

  PS: TOPsejt med klienter.. Hep hep!

  • louiee skriver:

   Hej Anne

   Dejligt du stadig er med her på siden  – og ja så givende med klienter lige nu. Takker mange gange for varme tanker 😀

   Mange Hilsener Louise

 4. Matilde skriver:

  Kære Louise

  Jeg har fulgt dig og din historie i lang tid og sætter pris på din åbenhed og ærlighed – det giver troværdighed og det liv du beskriver er noget jeg kan relatere til i modsætning til mange andre bloggere. Så tak fordi du skriver – hvad enten det er med eller uden pauser – livet er nu engang en lang række af dem;) Det bedste er, at du vælger at skrive nu – jeg håber det vil give dig noget velkendt, når meget andet i dit liv nu er forandret. 

  JEg har et spørgsmål mht de 'klienter' du refererer til; er det madog vejlednings-klienter?! for så vil jeg så gerne høre mere om det!! 

  Efter inspiration fra dig undersøgte jeg WHole30 sidte år – og endte derigennem på deres AIP (Auto Immune Protocol – og Auto Immune Paleo jvf. peleomom.com ). Jeg kunne SÅ godt bruge én vejleder i denne hér proces og i ønsker om at 'have det godt' – også selvom det betyder at jeg (stædigt) spiser det der gør mig godt istedet for det, som alle andre omkring mig indtager. 

  Hvis du vejleder i kost, hvad koster det så? 

  Mange hilsener 

  Matilde 

  • louiee skriver:

   Hej Mathilde

   Mange tusinde tak for din kommentar. Det gør mig uhyrligt glad at høre, at der er nogen der rent faktisk relaterer til mit liv og oplevelser af det. 🙂 Jeg sætter stor pris på at du giver dig tid til at sætte ord på det. Det er ligepræcis kostklienter jeg har  – med henblik på rigtig mange ting. Mest vægttab, men også med hensyn til at bedre både liv og eventuelle sygdomme. Hvis du har lyst til at få hjælp så skriv mig en mail på louiee@ofir.dk og så aftaler vi forløbet. 

   Håber på at høre fra dig

   Mange Hilsener Louise

 5. Eva/eskyum skriver:

  Dejligt med en opklaring på pausen – jeg har undret mig 😉 Jeg er dog ked af årsagen, jeg håber, du kommer styrket ud på den anden side. Det lyder til, du er godt på vej 🙂 

   

  kh Eva

  • louiee skriver:

   Hej Eva

   Mange tak for din kommentar 🙂 . Jeg er lige præcis godt på vej heldigvis. Det var bare en af den slags processer hvor det var lidt svært at skrive imens den stod på. Hjælper at komme lidt i meta og om på den anden side. Skønt du er her endnu 😀

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code