Grønkålssalat med citronbalsamico og pistacienødder

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2719

Super sund og rigtig velsmagende grønkålssalat der går som tilbehør til det meste. Savner efterhånden seriøst solvitaminer og energi fra vejret, så hvorfor ikke få et skud rigtig god energi fra maden. Her i portionen har jeg ovenikøbet dristet mig selv til, at give den sprøde salat et skud frugt!?! I know – living on the edge !!! Slet ikke det helt store egentlig… jeg mener et halvt æble til en kæmpe skål salat wink Gav bare i min optik et godt modspil til den sur/sødlige dressing. Nå men here goes ihvertfald…Jeg indrømmer jeg har købt min grønkål færdighakket, da min maskinpark endnu ikke er komplet…

400 gram finthakket grønkål 

50 gram pistacienødder

1 stor peberfrugt i tern

1/2 æble i fine tern

2 spk citronbalsamico fra Urtekram

2 spk olivenolie

salt og peber

Hak grønkålen, peberfrugten og æblet. Bland balsamico, olie, salt og peber i en anden skål og hæld over den sammenblandede salat. Top til slut med pistacienødder. Her serveret med omelet og avokado.

IMG_2720

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code